AK Gençlik 18 Mart'ı Dolu, Dolu Geçirdi

AK Gençlik Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi Şiir ve Müzik Dinletisi, Kahramanlık Türkülerinin sergilendiği programa katılarak türkülere eşlik etti

PAYLAŞ

           Şanlı tarihimiz boyunca geçmişten günümüze kadar bağımsızlığıyla dünya ve insanlık medeniyetine örnek olmuş büyük ecdadın; bilinçli ve gururlu torunları olarak Büyük Türkiye ideallerine doğru ilerliyoruz. Bu doğrultuda yolumuza ilerken geleceğimize sahip çıktığımız gibi geçmişimize de sahip çıkma konusunda son derece kararlı ve azimliyiz.


              Bunun neticesinde AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan KOCA, AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı M.Sinan ÖZHÜSREV ve tüm teşkilatlarımızın katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106.yıl dönümü münasebetiyle sabahın ilk ışıklarında sabah namazımızı eda ettikten sonra Şehitliğimizi ziyaret ederek Kahraman Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla andık. 


           Bizler güne böyle başlarken sonrasında haftalar öncesinden planladığımız ‘‘18 Mart Çanakkale Zaferi Sergisi’’ programımızın açılışını AK Parti İl Başkanımız İhsan KOCA, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin GÜRKAN’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Bizler bu programımızı organize ederken destan şehrimiz Malatyalı hemşerilerimizle milli ve manevi duygularda buluşup heyecanımızı birliğimizi ve beraberliğimizi herkese gösterdik. 


           Ayrıca sergimize katılan hemşerilerimize hoşaf ikramında bulunarak zafer gününü yâd ettik Akabinde AK Gençlik olarak Malatya Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi Şiir ve Müzik Dinletisi, Kahramanlık Türkülerinin sergilendiği programa katılarak türkülere eşlik ettik. 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN