AK Parti Milletvekili Tüfenkci'den Ramazan ayı mesajı

Tüfenkci : 'İnşallah tekrar camilerde, mutlu iftar sofralarında bulaşacağımız Ramazanlar yaşarız'

PAYLAŞ

        AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

"Kaybettiklerimizin hüznü var yüreklerimizde"

 

         AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci,  Ramazan ayının gelişiyle ilgili yaptığı açıklamada, güzellikler ayına girdiklerini kaydederek, "Ramazan ayı her zamanki bolluğu bereketi ve gönülleri iyileştirici etkisiyle bu yıl da hayırlarla geldi. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir Ramazan geçirmeyi nasip etsin. Hasretle yolunu beklediğimiz 11 Ayın Sultanına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşarken, diğer yandan da salgınla mücadele etmenin vermiş olduğu yorgunluk, kaybettiklerimizin hüznü var yüreklerimizde.

 

         Bu vesileyle kaybettiklerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu anlamda iftar sofralarımızda mahzunluk hakim olacak. İnsanlık büyük bir sınavdan geçiyor. İnşallah tekrar camilerde, mutlu iftar sofralarında bulaşacağımız Ramazanlar yaşarız hep birlikte. Bu mukaddes ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yolunu ve gönlünü açsın. Bizleri affetsin. Birlik beraberliğimizi daim etsin. Dünyanın çeşitli coğrafyalarında zulüm altında olan kardeşlerimize kurtuluş ihsan eylesin. Zalimlere de fırsat vermesin.

 

        Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayını kutlarken, Müslüman alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN