Akbaba Haber Ajansı Tüm İllerde

           Akbaba Haber Ajansı Türkiye genelinde haber ajanslığı için yapılanmalarını kendi mülklerinde yapmaya devam ediyor. Gaziantep'te kendi mülkünü alarak haberciliğini Gaziantep'e taşıyor.

            Yurt yapılanmasına tüm hızıyla devam eden Akbaba Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Malatyalı Mustafa Akbaba hedeflerinden taviz vermezken uzun yıllardır planlamasını yaptığı Gaziantep'te ofisini satın alarak kalıcı olarak Haber Ajansı'nın markasını haberciliğini Gazi şehir Gaziantep'e ve yurt genelindeki Gazianteplilere hizmet için yola çıkıyor.

            Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba mülkünü satan  Ecz. Mehmet Yalçınkaya'dan  anahtarı teslim  alırken yaptığı teşekkür konuşmasında " Akbaba Haber Ajansı olarak emin adımlarla ilerliyoruz.  

           Kendi yayın gruplarımızla ürettiğimiz haberlerimizle yurdumuzun 7 bölgesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Nihayet hayalimiz olan Gaziantep ilinde de hayalimizi gerçekleştirdik. Ofisimizi kalıcı kalmak için satın aldık. Kısa bir süre sonra Gaziantep ve Gaziantepliler haberciliğimizle tanışacak. 

           Mülkünü bize satarak hayalimize ortak olan Ecz. Mehmet Yalçınkaya'ya canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
 

Bakmadan Geçme