Akçadağ Esnaf Odasından AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin beraberinde Yön. Kurul.Üyesi İş İnsanı Ümüt Karakuş ile birlikte geçtiğimiz günlerde olağan kongre sürecini tamamlayarak yeni yönetim oluşturulan Akçadağ Dayanışma Derneğine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar" Akçadağ İlçemizin önemli kuruluşlarından esnaf camiasının temsilcisi Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Fatih Şahin ve Ümüt Karakuş'un nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 


       Hemşerilerimizi burada Akçadağ Dayanışma Derneğinde ağırlamak bizler için büyük mutluluk. Derneğimiz Tüm Akçadağlı hemşerilerimize açıktır. Burada hiç bir siyasi düşünceye ve oluşumlara prim vermeden sadece Ortak Paydamız Akçadağ diyerek yola çıkmış bir sivil toplum kuruluşuyuz. Kimsenin arka bahçesi olmadık olmayacağız.


        Biz birlikte Akçadağlıyız. Hemşerilerimizle kenetlenerek birlikte hareket ederek herkesle birlikte hareket ederek sadece ve sadece Akçadağ'a hizmet için yola çıkmış bir oluşum ve yönetimiz. Yaptığımız çalışmalarla bunları hemşerilerimizde görüyor. Yönetim kurulumuzda ve Mahalle temsilcilerimiz birbirinden değerli isimlerden oluşuyor. 


        Yönetim olarak istişarelere büyük önem veriyoruz. çoğu zaman Sayın Fatih Şahin ve Ümüt Karakuş başkanımızla da bir araya gelip istişareler yapıyoruz. Pandemi döneminde en çok etkilenen kesim malesef Esnaf camiası oldu. Akçadağ Esnaf Odaları bu süreçte güzel çalışmalara imza attı. kendisini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum. "


         Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin ise" Akçadağ Dayanışma Derneğinin değerli Başkanı Murat Maskar ve yeni yönetimini kutluyorum. Yakınen takip ettiğimiz bir derneğimiz ve Murat Maskar gibi donanımlı başarılı Akçadağ için gece gündüz çalışan bir hemşerimizin gelmesi bizleri de memnun etti. 


        Sayın Murat Maskar başkanımızın da dediği gibi enet pandemi sürecinde en büyük zorluğu Esnaflarımız yaşadı. Elimizden gelen gayret ve girişimlerimizle süreci başarılı yönettiğimize inanıyorum. Akçadağ Dayanışma Derneği de bu süreçte bizleri yalnız bırakmadı her daim istişare ettik neler yapabiliriz diye bir araya zaman, zaman geldik. 


        Konu akçadağ olunca tabi ki akan sular durur. hepimiz Akçadağ ilçemize hemşerilerimize esnaflarımıza hizmet etmek için bu makamlara geldik. Bundan sonra da birlikte neler yapabiliriz diye yine bir araya çok sık geleceğiz. Tekrar Sayın başkan ve yönetimine hayırlı olsun temennisiyle başarılarının devamını istiyoruz." 
 

Kaynak: Yenimalatya Gazetesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN