AKÇADAĞDER Ailesinden Duygulandıran Ziyaret

         Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi gönüllere dokunmaya her kesime hitap etmeye devam ediyor. Akçadağ İlçesinin ve hemşerilerinin sorunlarına merhem olan Akçadağder takdir almaya devam ediyor.

         AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Konteynır kentte kalan hemşerilerini ziyaret ederek Zeynep Zengin ve Şenay Ergül’ün misafiri oldular.

          Genel Başkan Murat Maskar” Her birey bir engelli adayıdır. Önemli olan sevgi ve saygı ile inancımızı kaybetmeden bütün engelleri birlikte aşabilmektir.

Engelli bireyler, güçlü iradeleri, azimleri ve hayata karşı gösterdikleri üstün dirençleriyle toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve daha kapsayıcı bir toplum oluşturmak hepimizin sorumluluğundadır.

          Engelli bireylerin sorunlarını paylaşmak, engelleri onlarla birlikte aşmak hepimizin ortak görevidir. Unutulmamalıdır ki asıl engel sevgi eksikliğidir düsturu ile hareket ederek  Zeynep Zengin ve Şenay Ergül ablalarımızı ziyaret ettik, Rabbim Yar ve Yardımcıları olsun inşallah.”
 

Bakmadan Geçme