• Haberler
  • Özel Haber
  • AKÇADAĞDER Yönetiminden Şeker Fabrikası Müd. Kunter'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AKÇADAĞDER Yönetiminden Şeker Fabrikası Müd. Kunter'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kunter'e Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez yöneticilerinden hayırlı olsun ziyareti.

           Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kunter’e Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez yöneticilerinden hayırlı olsun ziyareti.

         Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Faruk Aladağ’ın Ankara’da Daire Başkanı olmasıyla birlikte Malatya Şeker Fabrikasına ataması yapılan Mustafa Kunter’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

MASKAR” İSTİYORUZ Kİ MALATYALI ÜRETİCİMİZ KAZANSIN”

          Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Abdullah Dalkılıç ve AKÇADAĞDER Kadın Kolları Başkanı Eda Özkaya Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kunter’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

        Genel Başkan Maskar” Fabrika Müdür Sayın Mustafa Kunter’e Malatya’ya hoşgeldiniz diyorum. Yeni görevi hayırlı olsun. Malatya Şeker Pancarı üretiminde  üst sıralarda Şeker Fabrikamız ise ekonomiye önemli katma değer katan bir üretici dostu bir işletmemiz.

         Böylesi önem arz eden Malatya Şeker fabrikasına Müdür olarak atanan Mustafa Kunter’in hizmet çıtasını üst seviyelere çıkaracağından eminiz. Burada kazanan Malatya Üreticilerimiz olsun. Malatya ve ülke ekonomisi olsun istiyoruz” diye belirtti.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Mustafa Kunter ise” AKÇADAĞDER Geneel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanın da belirttiği ibi buralar hizmet makamlarıdır. 

        Malatya Şeker Fabrikası Pancar üreticilerinin her daim yanında olmaya devam edecektir. Şehrin ekonomisine ve Üreticilerin Aile ekonomilerine önemli katkı sunan bir kuruluşuz. Hizmet çıtasını bir üst seviyeye çıkarma gayretiyle çalışmalarımız devam ediyor. “
 

Yorumlar 1
kamil 14 Ağustos 2024 16:01

Hayırlı olsun. İsabetli bir isim gelmiş hoşgelmiş. Başarılı olacağına güveniyoruz

Bakmadan Geçme