Akın' Düz Olun, Net Olun Biraz'da Delikanlı Olun'

MATHAP Genel Başkanı İhsan Akın son yılların modası diye tabir ettiği her tarafı oynama hastalığını farklı bir bakış açısıyla kaleme aldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        MATHAP Genel Başkanı İhsan Akın son yılların modası diye tabir ettiği her tarafı oynama hastalığını farklı bir bakış açısıyla kaleme aldı.

        Başkan Akın yazısında“ Bugüne kadar hiçbir zaman söylemlerini eyleme geçiremeyen bazı zatlar bugün millete kanaat önderliği ve fikir babalığı yapmaya çalışıyorlar maalesef. Bugüne kadar iş, icraat, proje, hizmet üretemeyen ve toplum adına çalışma nedir bilmeyen, sadece kendine, etrafına ve dostlarına çalışan bazı varlıklar, iş yaptım çalıştım diye her gün ayrı ayrı yerlerde, farklı farklı pozlar veriyorlar maalesef. 

         Bugüne kadar iyilikler, güzellikler, hayır ve hasenatlar yapmayan ama yapmış gibi sürekli eski reklamları tekrarlayan bazı yaratıklar her platformda baş köşede yer alıyorlar maalesef. Bugüne kadar memleketin kaymağını yiyip, balını tüketip, hertürlü imkanlarından, her anlamda faydalanıp, şahsi iş takipçiliği yapıp, her türlü yerde sürekli kendine ve dostlarına yerler açan bazı guruplar! insanlara verdiğiniz sözleri tutun, yapmanız gerekenleri bir an evvel yapın ve sorumluluklarınızı derhal yerine getirin! yoksa bu vebalde asla kurtulamazsınız maalesef. 

          Bugüne kadar bazı temsilciler, yöneticiler, idareciler vs her önünüze gelene her iş için tamam dediniz, defalarca ajandalara yazdınız ve çizdiniz, notlar aldınız ama oradan gidince unuttunuz, yapılması gerekenleri sadece ahbap ve etrafınızdakilere yaptınız, yaptırdınız artık kendinize gelin! düz olun, net olun Biraz’da Delikanlı olun ve sorumluluklarınızı bir an önce yerine getirin yoksa gün gelir herseyinizi kaybedersiniz maalesef”.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hekimhanlı | 12 Temmuz 2024 17:16

    Senin Allah'ına Kurban Malatya'nın senin gibi vatan evlatlarına ihtiyacı var. Yolun açık olsun başkan...

BUNLARA DA BAKIN