Akın' Şovmenliği ve Gazı Seven Bazı İnsanlar'

Temeli olmayan Adaletten ve vicdan muhasebesi yapamayanlar Rüzgarla gelir Fırtınayla giderler. Tabi arkalarında bıraktıkları kul hakkı ve telafisi güç izlerle...

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın“ Sevgisiz ve ilgisiz kalan insanlar; susuz, topraksız ve güneşsiz kalan çiçeklere benzerler sonunda solup, kuruyup ve ölüp gitmeye mecburdurlar. 

          Gönülsüz ve sevgisiz yapılan tüm işler, kırılıp dökülmeye, israf olup tüketmeye ve sonunda yok olmaya mecburdurlar. Taraflı ve adaletsizce yapılan tüm yöneticilikler; ahlaksızlığı, vicdansızlığı ve hakkaniyetsizliği eninde sonunda önünüze getirmeye ve uygulamaya mecburdurlar.

         Olumlu eleştiriyi kaldırmayan ve sürekli güzellikler, iyilikler ve insaniyetler dışında kalan insanlarda; iyi niyetlilik, yeniliklere açıklık, örnek çalışmalar yapmasını, yaptırmasını ve uygulamasını asla beklemeyin çünkü bu tip varlıklar sadece kendi nefislerine mecburdurlar. 

        Şovmenliği ve gazı seven bazı insanlar; yapmadan yaptım, gitmeden gittim ve vermeden verdim demeye ve ortalıkta sürekli fink atmaya mecburdurlar. Bu tür insanlar silik yaşamaya devam etmeye çalışırlar. Temeli olmayan Adaletten ve vicdan muhasebesi yapamayanlar Rüzgarla gelir Fırtınayla giderler. Tabi arkalarında bıraktıkları kul hakkı ve telafisi güç izlerle.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN