Akın' Hayatta Adam Olmadıktan Sonra'

MATHAP Genel Başkanı, Malatya İli Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın' Hayatta ahlaklı olmadıktan sonra! En güzel ve özel makamlara sahip olsan ne olur, olmasan ne olur hepsi boş' dedi.

MATHAP Genel Başkanı, Malatya İli Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın” Hayatta ahlaklı olmadıktan sonra! En güzel ve özel makamlara sahip olsan ne olur, olmasan ne olur hepsi boş” dedi.

Başkan Akın verdiği mesajında” Hayatta insan olmadıktan sonra! Zirvede olsan ne olur, dipte kalsan ne olur hepsi boş; asıl önemli olan her türlü ölümlü olduğunu unutmadan, insanlara faydalı, amacına uygun ve güzel işler becerebilmektir.

Hayatta adam olmadıktan sonra! Makamın olsa ne olur, olmasa ne olur hepsi boş; önemli olan güzel işler yapmak, projeler üretmek ve hakeden herkese yardımcı olabilmektir. Hayatta duruşun olmadıktan sonra! Her alanda imkanın olsa ne olur olmasa ne olur hepsi boş; en önemlisi net olmak, hüseyni duruş göstermek ve halka gerçekten faydalı işler yapabilmektir.

Hayatta ahlaklı olmadıktan sonra! En güzel ve özel makamlara sahip olsan ne olur, olmasan ne olur hepsi boş; en önemlisi bu makamları nasıl, neye göre, kime göre kullandığın, gerçekten adil olarak ne yaptığın ve ne yapabileceğinle tüm icraatlarındır.

Hayatta vicdanın olmadıktan sonra! Kime göstermelik iş, şovmenlik ve şaşalı organizasyonlar yaparsınız yapın hepsi boş; önemli olan mazlumları gözetmek, fakirlere gerçekten Allah razısı için yardımcı olmak ve düşkülerin her anlamda elinde tutmak ve tutabilmektir.”gerisi hepsi boştur boş kendinizi kandırmayı bırakın artık.”

Bülten

Bakmadan Geçme