Akın' Namussuzun Namusluymuş Gibi Görünmesine Hiç Gerek Yok!

Başkan Akın bazı İnsanların yapmacık davranmalarına ve kalitesizliğine işaret eden bir yazı kaleme alarak' Burası Malatya bunların sonuna bakın' dedi.

MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın bazı İnsanların yapmacık davranmalarına ve kalitesizliğine işaret eden bir yazı kaleme alarak” Burası Malatya bunların sonuna bakın” dedi.

Başkan Akın yazısında“ Aslında her şey apaçık belli hiç zorlamaya gerek yok herkes er ya da geç niyetinin ekmeğini yer hiçbir zaman bunu unutmayın; siz bu varlıkların önce önüne, sonra ortasına ve daha sonra onun gerçekten sonuna bakın sonuna. Aslında kim ne konuşursa konuşsun boş herkes er ya da geç niyetinin ekmeğini yer her daim; ameller ve inançlar niyetlere, işler ve icraatlar niyetlere, insanlık ve insaniyetler tamamen niyetlere göredir unutmayın her zaman siz sonuna bakın sonuna.

Aslında bu kadar kolpa, yalan, dolan ve eyyama ne gerek var herkes er yada geç niyetinin ekmeğini yer her zaman; yalanı doğruymuş gibi, kolpayı pısırık ama pehlivanmış gibi ve eyyamı seni seviyormuş gibi yapmaya ve yaptırmaya ne gerek var siz her zaman sonuca bakın sonuca.

Aslında hırsızın dürüstmüş, azgının sakinmiş ve namussuzun namusluymuş gibi görünmesine hiç gerek yok! herkes er yada geç niyetinin ekmeğini yer daima; soyan soydukça durmadan habire soyuyor, azan azdıkça durmadan azıyor ve namussuz müdahile yoksa daha çok namussuzlaşıyor siz bunların sonuna bakın sonuna her zaman.

Aslında dünya aynı temiz ve şeffaf dönüyor, kirleten ve batıran, her türlü enkazı ve çukuru yapan, ağacı ve doğayı bitiren, temizliği ve şeffaflığı öldüren, insan görünümlü yaratıklar herkes er yada geç niyetinin ekmeğini yer her daim; kirletenin ve batıranın, enkaz ve çukur yapanın, ağaç ve doğayı bitirenin, temizliği ve şeffaflığı öldüren zatların er yada geç bekleyin ve sonuna bakın siz muhakkak sonuna”.

Bülten

Bakmadan Geçme