Büyükşehir'den Malatya İstihdam Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında Malatyalıların yanında olmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu Malatyalıların yanında olmaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri Malatya'nın kalkınması açısından büyük çaba sarf eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Devam eden hizmet ve yatırımların yanı sıra her gün yeni hizmet alanları oluşturmayı sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yerel ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla işveren ve profesyonelleri buluşturarak, ‘Malatya İstihdam Merkezi'ni açıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, vatandaşların her türlü sorununa çözüm arayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Malatya İstihdam Merkezi 'Malatyalılara ışık tutacak.

İşsizlik sorunu yaşayanlar, çeşitli nedenlerle işinden ayrılmak zorunda kalmış ancak iş hayatına devam etmek isteyen kimseleri işverenle buluşturmayı hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi aydınlık bir gelecek ve yüksek refah seviyesi için hizmet alanlarını genişletiyor.

Meslek kuruluşlarını, kurumsal firmaları ve profesyonel şirketleri ‘Malatya İstihdam Merkezi'platformuylaiş arayan vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda daha kapsamlı çalışmalara ve projelere imza atmaya devam ediyor.

Şehirdeki genç yeteneklere yönelik yenilikçi iş fırsatları sunmayı amaçlayan ‘Malatya İstihdam Merkezi' eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle bireylerin kariyerlerini geliştirmeye, iş dünyasında rekabet edebilmelerini sağlamaya odaklanacak. ‘Malatya İstihdam Merkezi' proje amacı işverenlerle profesyonelleri buluşturarak, yerel ekonomiye katkıda bulunmak ve Malatya'nın iş gücünü güçlendirmek.

Hizmet odaklı, insanlara en üst düzeyde fayda sağlayacak ‘Malatya İstihdam Merkezi' projesi hem bireylerin kariyer gelişimine katkıda bulunarak onlara fayda sağlamayı hem de şehrin ekonomik gücünü artırarak Malatya'nın daha rekabetçi bir konuma gelmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

İş arayanlar ile işverenleri doğru işe, doğru insan ilkesiyle buluşturmayı amaçlayan malatyaistihdam.comisimli platform, teknolojik altyapı sayesinde firmalar için doğru adayı bulma sürecinde zaman ve emek tasarrufu sağlayacağı gibi iş arayanlar da profesyonel yönetilen CV'ler ile kariyerlerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Vatandaşlar tarafından merak edilen Malatya İstihdam Merkezi, iş arayanları ve işverenleri çevrimiçi ortamda bir araya getirerek, ücretsiz hizmet sunacak.

Aynı zamanda malatyaistihdam.com platformunun yüzde yüz aday gizliliği ilkesiyle hareket edeceği ve bu ilke sayesinde iş arayanlar, CV'lerindeki yetkinliklerini belirterek firmaların kendilerine ulaşmasını sağlayabilecek. Bu şekilde, hem iş arayanlar hem de işverenler için etkili ve güvenilir bir iş bulma veişe alma süreci sunulacak.

Bülten

Bakmadan Geçme