Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal'dan Suat Çoban'a İadeyi Ziyaret

Malatya'nın fahri hemşerisi ve başarılı bürokrat Dr. Ömer Urhal, Malatya'da iz bıraktığı dönemin ardından önemli bir iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Malatya'nın fahri hemşerisi ve başarılı bürokrat Dr. Ömer Urhal, Malatya'da iz bıraktığı dönemin ardından önemli bir iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdüren Dr. Urhal, Malatya'nın gururu, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanı Suat Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Dr. Ömer Urhal, Malatya'da 5.5 yıl süren görev süresinde, il emniyet müdürlüğü ve daha sonra Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini sürdüren . 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği kahramanlık ve 6 Şubat'ta meydana gelen asrın depremlerinde vekaleten görevlendirilen Kahramanmaraş'taki il emniyet müdürlüğü görevindeki başarılı yönetimiyle dikkat çekti. Urhal, depremzedelerin güvenliğini sağlamak için önemli bir rol üstlenmişti.

Ziyarette, Malatya'nın deprem öncesi ve sonrası durumu üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal ve Suat Çoban, Malatya'nın yaralarının bir an önce sarılması ve yeniden eski günlerine dönmesi temennisinde bulundular.

Ziyarette ayrıca, gazeteci Remzi Hayta da hazır bulundu. Hayta, iki önemli ismin buluşmasını ve sohbetlerini dinleyerek, bu anlamlı ziyaretin tanığı oldu.

Bakmadan Geçme