Fırat EDAŞ Kesintisiz Enerji İle Malatya'yı Aydınlatıyor

Malatya AKSA Elektrik konuya el atarak Malatya genelinde tüm aydınlatma direklerindeki geçmiş sokak lambaları değiştirildi.

Fırat Elektrik Dağıtım A. Ş. 6 Şubat Depremlerinin olduğu günden beri sahada Kesintisiz Elektrik ile sokak ve caddeleri aydınlatmaya devam ederken süresi geçen sokak lambalarını da değiştirerek vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

www.malatyaderinhaber.com Haber sitesinin 13 Ağustos 2024 tarihinde gündeme getirdiği” Vatandaşların Malatya AKSA Elektrik'ten Geçmiş Sokak Lambalarını Değiştirin İsteği” başlıklı haber sonrası duyarlı davranan Malatya AKSA Elektrik konuya el atarak Malatya genelinde tüm aydınlatma direklerindeki geçmiş sokak lambaları değiştirildi.

Malatya'nın Sokak ve caddelerinin yine eski ihtişamıyla aydınlatılması vatandaşlar tarafından helal olsun sözleriyle takdir görmeye devam ediyor. Konuya haber olan sokak lambalarını da en kısa sürede değiştiren Malatya AKSA Elektrik yetkililerine Malatyalılar teşekkür ediyorlar.

Haberde Malatya'da Milli Egemenlik Caddesinden ( Emeksiz ) Kuyuönü saat kulesine kadar olan aydınlatma direklerindeki birçok ampulün geçmesinden dolayı değiştirilmesi isteniyordu. Yetkililerin kısa sürede çözüme kavuşturduğu sorun ortadan kalkmış oldu. Vatandaşlar ise aydınlık yollarda rahatlıkla güvenle seyahat edebiliyor.

Bakmadan Geçme