Geçici işyerleri Konteynır Çarşı Esnaflarından Olağanüstü Kongre İçin İmza Toplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki bulunan Geçici işyerleri Konteynır Çarşı Esnafları imza toplayarak çoğunluk sağlandığı takdirde Olağanüstü Kongreye gidiyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki bulunan Geçici işyerleri Konteynır Çarşı Esnafları imza toplayarak çoğunluk sağlandığı takdirde Olağanüstü Kongreye gidiyor.

Kurulduğu günden beri yeterince hizmet alamamanın sıkıntısını çeken esnaflar yeni yönetim ile sorunları çözüme kavuşturmak için Geçici işyerleri Konteynır Çarşı Esnafları kurulan derneği imza toplamak suretiyle olağanüstü Kongreye götürmeye çalışıyor.

Çarşı Esnaflarının büyük çoğunluğunun imza verdiği ve değişim şart demesi üzerine olağanüstü kongre için imzalar toplanırken geri sayım başladı.

ESNAFLARDAN BAŞIN DÜŞERSE DARA ALİ BAŞKAN'I ARA SESLERİ

Mevcut yönetimin mücadelesini ve sorunların yukarıya iletilmemesinin sıkıntılarını çarşı esnaflarının çektiğini belirten Geçici işyerleri Konteynır Çarşı Esnafları daha aktif bir yönetim istediklerini belirterek taze kan gerekli diyorlar.

Geçici Çarşı Esnafları Derneğine çarşı'nın sorunlarını bilen, herkesin tanıdığı çözümlemeyi pratik yapan bir isim üzerinde durulurken Çarşı Esnafları” Başın Düşerse Dara Ali Yavaşoğlu'nu ara” sözüyle şu an adaylığını açıklayan Ali Yavaşoğlu'na tam destek ful destek diyerek yanında olacaklarını belirtiyorlar.

Çarşı esnaflarından Ali Yavaşoğlu ise Esnafların desteğine teşekkür ederek” Destek sizden Hizmet Bizden. Çarşımızın bir çok sorun ve problemi var. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Biz Esnaflarımızla birlikte hareket edeceğiz. Gerekli çalışmalar ve girişimlerimizle Daha güzel ve modern çalışma ortamlarıyla hem gelen vatandaşlar memnun olacak hem de esnaflarımız mutlu olacak.

İstişare kültürüne çok önem veriyoruz. Her esnafımız bizim için kıymetlidir. Çarşı kurulduğundan beri sorunlarda katlanıp gidiyor. Yetkililer dahi çarşıya gelmiyor, Esnafları ziyaret etmiyor. Gelseler dahi esnafların haberi olmuyor.

YAVAŞOĞLU" SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ"

Biz Sorunları çözmeye talibiz. Ben değil biz anlayışıyla katılımcı yönetim olacağız. Çarşıda bulunan tüm esnaflarımız söz sahibi olacak. Adil ve şeffaf yönetim anlayışıyla hesap verebilirlik olacak.

Makama oturmaya değil artı değer katmaya talibiz. Bu makamların gerçek sahibi Esnaflarımıza emaneti teslim etmeye geliyoruz. “

Haber Foto: Emrullah ŞAHİN

Bakmadan Geçme