Malatya'da Nitelikli Yağma Operasyonu

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ' Nitelikli Yağma Operasyonunda 6 Şahıs Yakalandı, Huzur ve Güven İçin Mücadele Sürüyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ Nitelikli Yağma Operasyonunda 6 Şahıs Yakalandı, Huzur ve Güven İçin Mücadele Sürüyor.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilimizde farklı tarihlerde meydana gelen nitelikli yağma olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 farklı müştekiye zorla 6.000.000 TL değerinde çek/senet imzalatan şahıslar M.B., İ.D., E.A., F.T., K.K. ve D.A. olarak tespit edilmiştir.

Toplamda 10 farklı adrese yapılan eş zamanlı baskınlar sonucunda olayın tüm failleri yakalanmış olup, K.K. ve D.A. isimli şahısların başka suçlardan hükümlü olarak cezaevinde bulundukları anlaşılmıştır.

Yapılan ikamet aramalarında;

7 adet çek /senet,
15 adet tarihi eser,
1 adet tabanca ve bu tabancaya ait mühimmatlar,
37.500 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirilmiştir.

Adli mercilere sevk edilen M.B., E.A. ve F.T. tutuklanmış, İ.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Malatya'mızın mevcut huzur ve güven ortamının korunması için her alanda mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bülten

Bakmadan Geçme