Oda Başkanlarından Mehmet Bulgurlu'ya Vefa Ziyareti

Bulgurlu, 'Hoş geldiniz, beni memnun ettiniz. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum.' dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya siyasetinin kıdemli, şaibesiz ve hizmetkar isimlerinden olan ve 20 yıl ANAP Merkez İlçe başkanlığını yürüten Mehmet Bulgurlu'yu, rahatsızlığı nedeniyle evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Şevket Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek, Malatya ESKKK Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Ergöç ile birlikte aynı zamanda esnaf da olan ANAP Merkezi ilçe Başkanlığını 20 yıl süreyle yürüten Mehmet Bulgurluyu, Bulgurlu Mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Ziyaret için teşekkür eden Mehmet Bulgurlu, “Hoş geldiniz, beni memnun ettiniz. Ayağımda sıkıntılar var, çarşıya kadar pek çıkamıyorum. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum.” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Mehmet Bulgurlu ağabeyimiz, Malatya'ya çok hizmeti olan, sevilen ve sayılan isimlerden birisidir. Malatya'mızın kıymetli toplum önderlerinden birisidir. Mehmet Ağabeyimiz, Malatya siyasetinin değerlerinden birisidir.

Siyasette ilkeli duruş göstermiştir. ANAP döneminde Mehmet ağabeyim ile birlikte siyaset yapmıştık. ANAP döneminde Malatya çok büyük hizmetler geldi. Burada Mehmet Bulgurlu ağabeyimizin çok büyük emeği ve desteği oldu.” ifadelerini kaydetti.

Keskin, “Kıymet bilmek ve vefa göstermek Ahiliğin gereğidir.” dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, “Mehmet Bulgurlu ağabeyimiz her zaman halkın içinde olmuştur.” dedi.

Keskin ve Bulgurlu, geçmişi yad ederek bir süre sohbet ettiler.

Bülten

Bakmadan Geçme