Silahla Yaralama Olayı Şüphelileri Yakalandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde öğle saatlerinde alacak verecek meselesi kavgasında ateşli silahla yaralama şüphelileri kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde öğle saatlerinde ateşli silahla yaralama şüphelileri kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada” 29.07.2024 günü saat 12.00 sıralarında Battalgazi İlçemiz Göztepe Mahallesinde meydana gelen 'Ateşli Silahla Kasten Yaralama' olayı ile ilgili;

Aralarında alacak-verecek dolayısıyla husumet bulunan Müştekiler S.Y. ve M. K. isimli şahıslar ile Şüpheliler A.D. ve M.M.Y. isimli şahısların arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda Müşteki S.Y. isimli şahıs ateşli silah ile hayati tehlikesi bulunacak seviyede, M.K. isimli şahıs ise hayati tehlikesi bulunmayacak seviyede yaralanmıştır.

Olay mahallinden kaçan Şüpheliler A.D. ve M.M.Y. isimli şahıslar Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yakalanmış olup Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınmıştır.”

Bülten

Bakmadan Geçme