Vali Eşi Selda Yavuz'dan Arguvan İlçesinde Aile Ziyareti

Ziyaret programında Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Hanımefendi Selda Yavuz 'a Arguvan Kaymakamı Seher Söyler ve İlçe SYDV Müdürü Şengül Uşen eşlik etti.

Ziyaret programında Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Hanımefendi Selda Yavuz ‘a; Arguvan Kaymakamı Seher Söyler ve İlçe SYDV Müdürü Şengül Uşen eşlik etti.

Hanımefendi Selda Yavuz, beraberindeki heyetle birlikte Arguvan ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilçede ikamet eden 15 aile ile bir araya gelen Hanımefendi Yavuz, ailelerle birebir görüşüp, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek çeşitli ayni yardımlarda bulundu.

Akabinde Hanımefendi Selda Yavuz ve beraberindeki heyet; 08.03.1996 tarihinde, Arguvan Alhasuşağı mevkiinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan Şehit Köy Korucusu Gani Koç'un ailesini,17.08.1999 tarihinde Kocaeli ilinin Gölcük ilçesinde askerlik görevini ifa etmekte iken 17 Ağustos depreminde meydana gelen afet sonucunda içerisinde bulunduğu askeri binanın yıkılması sonucu şehit olan Şehit Er Ali Askar Yüce'nin ailesini,1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatında gazi olan gazilerimiz Gazi İbrahim İnan, Gazi Zeynal Bozkurt, Gazi Hüseyin Altun ve ailelerini ziyaret etti.

Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını ifade eden Hanımefendi Selda Yavuz "Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine her daim sahip çıkmaya devam edecektir. Vatanımızın güvenliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyor ve uzun ömürler diliyorum." dedi.

Şehit ve gazi aileleri, Hanımefendi Selda Yavuz ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin kendilerini asla yalnız bırakmadığını belirtip teşekkür etmelerinin ardından program sona erdi.

Bülten

Bakmadan Geçme