Bakan Yrd. Cantemur Ticaret Merkezi Esnaflarını Dinledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Ticaret Merkezi Başkanı Kurtoğlu Esnafların Sorunlarını Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'a Aktardı.

         Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Ticaret Merkezi Başkanı Murat Kurtoğlu Esnafların Sorunlarını Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’a Aktardı.

             Ziyaret ve İncelemelerde bulunmak, STK temsilcileri ile İş Dünyası Temsilcileriyle buluşmak üzere Malatya’ya gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur beraberinde Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MAGİNDER  Malatya Şube Başkanı Salih Karademir ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Ticaret Merkezini ziyaret ederek Esnafları gezdi.

           Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kurtoğlu çarşı esnaflarının sorunlarını Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’a ileterek Esnaf işyerlerinin sözleşmelerinin 5 yıla çıkarılmasını ve Çatıların yapılmasını istedi.

           Büyükşehir Belediyesi Geçici Çarşı Esnaflarıyla sıcak sohbetlerde bulunan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur Esnaflara” devlet yanınızda, gereken ne ise yapılacaktır” diyerek Dernek Başkanı Murat Kurtoğlu ile birlikte heyet olarak çarşı esnaflarını gezerek istişarelerde bulundu. 

Haber Foto: Emrullah ŞAHİN
 

Bakmadan Geçme