Başkan Altay' Araçlarınızın Peryodik Bakımlarını Yaptırın'

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Sürücülerin kullandıkları araçların peryodik bakımlarını Sanayi'de mutlaka yaptırsınlar diyerek uyardı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

          Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Sürücülerin kullandıkları araçların peryodik bakımlarını Sanayi’de mutlaka yaptırsınlar diyerek uyardı.

           Yazlık ve kışlık olarak Araç bakımlarından bahseden Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay araçların bakımının yapılması aracın hem ömrünü uzatır hem de yolda oluşabilecek arızalara karşı tedbir olur ve Kazalara karşı koruyucu etki sağlar.
    
        Malatya Küçük Sanayi de günübirlik araç bakımlarını yaptırabilecek tamirci esnaflarımız var. Bakım ve eksikleri uzman ellerde yaptırırlarsa güvenle araçlarına binebilirler. Sonuçta araçlarla can taşıyorlar. 

        Özellikle Fren, Balata, Yağ ve devirdaim, Şanzıman, Akslar, olmak üzere tesisatlar ile Motor aksamları mutlaka 6 ayda bir kontrol edilmelidir. Aşınmış, Yıpranmış parçalar mutlaka değiştirilmelidir.”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hekimhanlı | 27 Haziran 2024 12:56

    Başkan güzel söylüyprsun da bir arıza için geliyoruz usta bulamıyoruz. Deneme yanılma olayı çok. Kalfa ve usta yetiştirmelisiniz...

BUNLARA DA BAKIN