Başkan Er ve Yaz Okulu Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Semt Konaklarında eğitim gören öğrencilerle beraber Turgut Özal Tabiat Parkı'nda hayvanat bahçesini gezerek, doğa yürüyüşü yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Semt Konaklarında eğitim gören öğrencilerle beraber Turgut Özal Tabiat Parkı’nda hayvanat bahçesini gezerek, doğa yürüyüşü yaptı.

           Yaz Okulu programlarıyla “Bir Yaz Bin Gelecek” adı altında 7-14 yaş öğrencilerini yaz tatilini verimli şekilde geçirmeleri için eğitim alıyor ve eğitimler 11 Semt Konağı ve Eğitim Merkezlerinde gerçekleştiriliyor.

          Malatya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü veTürkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA) Malatya Temsilciliği ile ortak olarak gerçekleştirilen ortaokul öğrencilerine yönelik Yaz Okulu Programları çerçevesinde eğitim gören öğrenciler Orduzu Bölgesinde Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda hayvanat bahçesini ziyaret ettiler. 

        Başkan Er, öğrencilerle doğa yürüyüşü yaparken aldıkları eğitimlerle ilgili gelecekteki hedeflerini büyük tutmaları nasihatlerinde bulundu. Öğrencilerle sohbet ederek doğa yürüyüşü yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

         Hayvanat Bahçesi gezi programına katılan öğrenciler ise çok eğlendiklerini vurgulayarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in de yanlarında olmasını kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdiler. 

ÖĞRENCİLER HEM EĞLENİYOR HEM DE EĞİTİM ALIYOR

            Yaz Okulu programlarıyla “Bir Yaz Bin Gelecek” adı altında 7-14 yaş öğrencilerini yaz tatilini verimli şekilde geçirmeleri için eğitim alıyor ve eğitimler 11 Semt Konağı ve Eğitim Merkezlerinde gerçekleştiriliyor. 7-14 yaş öğrencilerine yönelik düzenlenen bu programda Kur’an-ı Kerim, Siyer ve ahlak eğitimi derslerinin yanı sıra voleybol, futbol, badminton, masa tenisi,  akıl ve zeka oyunları, geleneksel çocuk oyunları (halat çekme, yakan top vb.)  ve doğa gezileri gibi çeşitli spor aktiviteleri ve kültür etkinlikleri yer alıyor. 

         Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Turgut Özal Tabiat Parkı’nda hayvanat bahçesi ve doğa yürüyüşü programına katılan öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

        16 Ağustos’a kadar devam eden Yaz Okulu eğitimleri, Battalgazi Eğitim Merkezi, Kiltepe Eğitim Merkezi, Kernek Külliyesi, Melekbaba Semt Konağı, Özalper Semt Konağı,  Salköprü Semt Konağı, Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi, Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi, Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi, Rönesans Kent Konteyner ve Yeşiltepe Semt Konağı olmak üzere toplam 11 Semt Konağı ve Eğitim Merkezi’nde veriliyor.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN