• Haberler
  • Politika
  • Başkan Karademir'den' Bu Şehir İyi Yönetilmiyor' Tepkisi

Başkan Karademir'den' Bu Şehir İyi Yönetilmiyor' Tepkisi

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Salih Karademir' Şehre Dönüş Arefesinde Köprüyü 20 Gün Bakıma Almak Acaba Kimin Fikriydi'

       Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Salih Karademir” Şehre Dönüş Arefesinde Köprüyü 20 Gün Bakıma Almak Acaba Kimin Fikriydi”

           MAGİNDER Başkanı Salih Karademir açıklamasında” Kıymetli Malatyalılar öncelikle şunu belirtmek istiyorum Maginder ailesi olarak bugün Beylerdesi Viyadüğünde yapılan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledik. 

            Bizler şunu anlamıyoruz yaklaşık olarak 3 aydır kapalı olan okullar, tatile gitmiş olan vatandaşlarımız, köyünde bahçesinde olan insanlarımızın şehre dönüş arefesinde köprüyü 20 gün bakıma almak acaba kimin fikriydi bunu merak ediyoruz? 

          Bu köprü doğunun batıya batının doğuya açıldığı köprüdür hem şehrimizden geçen hem de şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza bu çileyi reva gören kimlerdir soruyoruz? Şehrimizin deprem sonra yeterince derdi varken bir de bu çileyi bizlere yaşatan kimlerdir? Bizler şunu istiyoruz bu köprünün bakıma alınması gerekiyor ama zamanlamasının çok yanlış bir dönemde başlatıldığını ve burada ki çalışmanın 4-5 kişiyle değil 30 kişiyle veya 3-4 ekiple bu köprünün hızlı bir şekilde 1 haftada bitirilmesini ve ulaşıma açılmasını istiyoruz.

           420 mt lik bir köprünün bakımı 21 gün süremez.  Olası büyük bir afette bu köprünün alternatifi olmalıdır eski beylerderesi yolu aktif hale getirilmelidir. Ayrıca buraya çok acil 2 köprünün yapılması elzemdir.

          İkizcede binlerce Toki konutu yapılıyor yarın buralara yerleşecek hemşerilerimiz nasıl ulaşım sağlayacak organize sanayi bölgesi zaten trafik yoğunluğu çözülmedi. Bugün bir hastası Olan vatandaşın veya ambulansın 3 saatte karşıya geçecek olması 21. Yüzyılda bu şehirin ayıbıdır. Buraya çok acil 2. Köprü yapılmalı tekrar söylüyoruz. 25 yıldır bitmeyen kuzey Çevreyolu acil bitirilmelidir. Şehrimizin seçilmiş tüm milletvekilleri ve belediye başkanlarına sesleniyoruz bu köprü Malatya’ya yakışmıyor bu şehrin sahipleri bizleriz vekaletimizi de sizlere verdik lütfen artık bu şehrin halkına çile çektirmeyin. 

          Bu şehrin imajını zedeleyecek adımlara izin vermeyin bu şehrin vizyonunu yükseltmek için gerekli tedbirleri alın. Bizler sizlere destek için varız iyi şeyler yapın güzel şeyler yapın Malatya yeniden ayağa kalksın. 

          Bu şehir iyi yönetilmiyor lütfen istişare ile hareket edin bu şehir bunları hakketmiyor. Bizler bu şehrin sesiyiz yanlışa yanlış doğruya doğru demeye devam edip güzel ve şehrimiz için yapılan her kişi ve kurumun desteleyeceğimizi haksızlığın karşısında olup vatandaşımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz.

         Unutmalıyım ki her zaman söylediğimiz tek şey var bu şehri birlik ve beraberlik ayağa kaldırır herkesi her stk yı ortak akıl ve istişareye davet ediyoruz.

Bakmadan Geçme