Başkan ÖzcanYeşilyurt Belediyesinde Bir yolunu bulmuşlar!

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan yaptığı yazılı basın açıklamasında Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yurt dışına gönderilen olaylarla ilgili çok ciddi iddialar olduğunu dile getirip bu iddiaların açıklanmasını istedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan yaptığı açıklamada Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yurt dışına gönderilen olaylarla ilgili çok ciddi iddilar dile getirip bu iddiların açıklanmasını istedi.

 

       İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Özcan “Yeşilyurt Belediye Meclisinde, CHP Meclis üyeleri olmasaydı bu olaydan kimsenin haberi olmayacaktı. Bu zamana kadar Yeşilyurt Belediyesinden neden bi adli işlem yapılmadı. Ortada büyük bi skandal var. Belediye insan kaçakçılığını resmî hale getirmişler.” dedi

 

        İYİ Parti Yeşilyurt ilçe başkanı Mehmet Özcan Yeşilyurt Belediyesinde yaşanan Skandallarla ilgili olarak yaptığı açıklamada ve öğrenilmesi istediği iddialarla ilgili açıklaması şöyle :

 

“Malatya Yeşilyurt Belediyesinde Bir yolunu bulmuşlar! Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek hilesi  ile gri hizmet pasaportuyla 7 ay önce  Almanya’ya 45 kişi gönderilmiştir.

 

2 kişi dönmüş 43 kişi kayıp!

 

         Yeşilyurt Belediye Meclisinde, CHP Meclis üyeleri olmasaydı bu olaydan kimsenin haberi olmayacaktı. Bu zamana kadar Yeşilyurt Belediyesinden neden bi adli işlem yapılmadı. Ortada büyük bi skandal var. Belediye insan kaçakçılığını resmî hale getirmişler.

 

Ortada büyük paraların döndüğü iddia ediliyor. Peki bu paralar kime cebine gidiyor ?

 

Bu 43 kişi kim?

 

43 kişiye gri pasaport ne için verildi ? Süresi ne kadar pasaportun ?

 

Meclis Kararında Meclis üyelerinin gideceğine dair karar alınmış ama başka kişiler gidilmiş. Meclis üyelerinin bu zamana kadar neden sesleri çıkmadı ?

 

Kaçanlar Fetöcü ise, kaçıranlardan hesap sorulması gerekmez mi ?

 

Hani Almanya bizi kıskanıyordu. Almanya’dan durumumuz kat kat iyi değilmiydi.

 

Neden Almanya’da kaldılar ?

 

Müfettişlerin bi an önce karar bağlanmasını istiyoruz. Yeşilyurt’umuzun parasını öyle birilerine peşkeş çekilmesine izin vermeyiz. Malatyalının parasının 5 kuruşunu kimseye yedirtmeyeceğiz.

 

Bu olayın takipçisi olacağız. “

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN