Dernekler Haberleri

Dernekler Haberleri

PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun Baba Ocağında

Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun Pütürge İlçesinde Baba Ocağında Ramazan Bayramı vesilesiyle Akraba ve Dostlarıyla bir araya geldi.

Ağbaba“ Emeklilerin Huzurlu ve Keyifle Yaşayacakları Bir Malatya Oluşturacağız”

Veli Ağbaba, Malatya’da emekli derneklerinin başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

İstanbul’da Kuluncak Derneklerinden Kış Yarısı Etkinliği

İstanbul’da faaliyet gösteren Kuluncak ilçesi derneklerinden Kış Yarısı Programı gerçekleştirildi. Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş’un da katıldığı...

Alkas kurucak köyü derneğinde Mevcut Başkan Murat Didin İle Devam Kararı

İstanbul’da önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Alkas Kurucak Köyü Derneği Kongresinde mevcut başkan Murat Didin güven tazeleyerek yeniden seçildi.

MADEF Yönetimi Malatya Tanıtım Günleri Öncesi Biraraya Geldi

11-14 Ocak 2024 tarihinde MADEF Öncülüğünde Atatürk Havalimanında yapılacak olan Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günlerin hazırlıkları için MADEF Yönetimi toplantıda bir araya geldi.

Ankara'da Başkınık Köyü Sosyal Dayanışma Kültür Derneği'nin Dayanışma Gecesi

Ankara'da bulunan Malatyalı derneklerinden Başkınık Köyü Sosyal Dayanışma Kültür Derneği'nin dayanışma gecesi yoğun katılımla yapıldı.

Kavuk” Biz Bu Memlekete Yük Olmaya Değil, Yükünü Almaya Geliyoruz”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan A. Adayı Kahraman Kavuk seçim çalışmaları kapsamında Malatya Yerel Dernekler Federasyonu (MAY-DEF)’in organize ettiği toplantıya katılım sağlayarak vatandaşlarla bir araya geldi.

MADEF’ten Malatya Tanıtım Günleri Öncesi İstişare Toplantıları

İstanbul’da Malatya Derneklerini bir çatı altında toplayan kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Malatya Tanıtım Günleri öncesi bir araya gelerek istişarelere devam ediyorlar.

Yalçın Eldoğan” Destek Sizden Hizmet Bizden”

Kocaeli’nin saygın ve önemli işadamlarından Yalçın Eldoğan Muhtarlar günü vesilesiyle İzmit İlçesi Muhtar dernekleri Başkanları ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı.

MADEF Öncülüğünde 4 Geleneksel Malatya Yöresel Ürün Günleri festivali

Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Öncülüğünde 4. Geleneksel Malatya Yöresel Ürünler ve Arapgir Üzüm Festivali Sultangazi’de Start Verdi

Başkanların Gündemi Malatya’nın Geleceği

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak Malatyalılarla konuştu.

MADEF Yönetimi 4. Arapgir Üzüm Festivali Öncesi Toplandı

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Dernekler Federasyonu MADEF öncülüğünde Sultangazi Belediyesi Etkinlik alanında yapacağı 4. Arapgir Üzüm Festivali öncesi Genel Başkan Yılmaz Durmuş Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

PÜRDEV Başkanı Osman Dursun Baba Ocağı Pütürge’de

İstanbul’un önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından kısa adı PÜRDEF olan Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da baba ocağı Pütürge İlçesine ziyarette bulundu.

Malatyalı Derneklere Acil Çağrı

Ankara Pütürgeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak” Bir an önce ağır ve orta hasarlı binaların yıkılması lazım. Depremde ölmeyen insanlar tozdan topraktan kanser hastası olacak.”

Malatya Yetimler Kervanı Derneğinden Aşure Programı

Malatya’nın en güvenilir Yardım Derneklerinden olan Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşure günü etkinliği düzenleyerek yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliğinden Mehmet Akif Üstündağ’a Ziyaret

Ankara Malatyalılar Dernekler Birliği Genel Başkanı Battal Yıldız ve yönetim Kurulu Bayan Voleybol Milli Takımının aldıkları başarılarından dolayı Voleybol Federasyonu Başkanı Malatyalı Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Dr. Fatih Erbakan’dan Pütürge Dernekler Federasyonuna Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan İstanbul’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Merkezine ziyarette bulunarak hasbihal ettiler.

İstanbul’daki Malatyalılar Siyasetçileri Uyardı

MAKON Malatya Konfederasyonu ev sahipliğinde, İstanbul’da merkezleri bulunan federasyonlar, Bazı dernekler, Malatyalılar siyasetçileri uyardı,” çalışmayan karnelerine kırık not alanlar kamuoyuyla paylaşılacak”

Ankara Hekimhan Derneklerinden” Kadın Grubu” Oluşumu

Ankara'da bulunan Hekimhan kökenli derneklerin kadınlar grubu oluşumunu sağlamak amacıyla 2 Haziran Cuma günü Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği lokalinde bir toplantı düzenlendi.

MADEF’ten Sevgi Yürüyüşü

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Dernekler Federasyonu MADEF 27 Mayıs Cumartesi günü saat 14 te Bakırköy meydanında Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi” sevgi yürüyüşü” programı düzenliyor.

İYİ Parti Heyetinden Derebeyleri Malatyaspor Taraftarlar Derneğine Ziyaret

Malatyaspor’un efsanevi taraf derneklerinden Derebeyleri Taraftarlar Derneği Kapalı Çarşı üzerinde yeni yerinde hizmet vermeye başlarken İYİ Parti Milletvekili adayları ve il ilçe teşkilat başkanları ziyarette bulundu.

MADEF Sahur Programında Buluştu

İstanbul’da faaliyetine devam eden ve yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren Malatya Dernekler Federasyonu ( MADEF ) Ramazan ayında Sahur Programında bir araya geldi.

MADEB Gecesinde Depremzedelere Katkı Konserine Yoğun ilgi

Kısa adı MADEB olan Ankara Malatyalı Dernekler Birliği geliri Depremzedelere bağışlanmak üzere 2.000 kişilik Konser programıyla yardım gecesi düzenledi.

MADEB Başkanı Battal Yıldız CHP Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı ve Malatyalılar Birlik Başkanı ( MADEB) Dernekler Başkanı İnşaat Mühendisi Battal Yıldız, 60 sivil toplum kuruluşunun desteği ile birlikte Ankara’dan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

MADEF İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısında Buluştu

Merkezi İstanbul’da bulunan kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Anadolu Yakası İlçe Başkanları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmaları masaya yatırdı.

Pütürge Dernekler Federasyonundan Dua Etkinliği

Merkezi İstanbul’da Bulunan Önemli Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu Depremde hayatını kaybedenler için Pazar günü Okunan Hatmi Şerifler için Salavatlar ve Dualar edileceği bir programda hemşerileriyle bir araya gelecek.

Pütürge Bakımlı Derneği Kongresinde Metin Yalçın Güven Tazeledi

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Pütürge Dernekler Federasyonu üyesi Pütürge Bakımlı Derneği Olağan Kongresi hafta sonu büyük katılımla gerçekleştirildi.

Kocaeli STK’lardan Depremzedelerle İlgili Ortak Açıklama; Biz Bu Zorlu Süreci Hep Birlikte El Ele Vererek Aşacağız

Kocaeli deki Deprem Bölgesi Hemşeri Dernekleri Başkanları ve Kardeş STK Başkanları ortak Basın açıklaması yayınladılar.

Pütürge Dernekler Federasyonu Deprem Bölgesinde

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu 6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Malatya’daki yaraları sarmak üzere ilk yardım tırlarını Ankara Malatyalılar Derneği gibi Malatya’ya ulaştırarak takdir almıştı.

Deprem ve Düşündürdükleri

Öncelikle Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun’a ve MADEF Genel Merkezine çok teşekkür ediyorum.