Diyanet Haberleri

Diyanet Haberleri

Şehir Planlamacısı Murat Aslan” Diyanet - Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Her Caminin Bir Derneği Olmalı ve Bu Dernek İhtiyaç ve Giderleri Karşılamalı

2024′ te Verilecek Fitrenin Ne Kadar Olduğu Açıklandı

2024 yılı fitre miktarını , Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu 130 lira olarak belirledi. 2024′ te verilecek fitrenin ne kadar olduğu açıklandı.

Malatya’da “Hayata Başlarken” Projesi Umut Oluyor

Hanımefendi Hanife Yazıcı Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen "Hayata Başlarken" adlı proje kapsamında hazırlanan programa katıldı.

Başkan Güder İzcilerin Kampına Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

Başkan Güder’den İzcilere Sürpriz Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Öncü İzcilik Kulübü tarafından Genç Diyanet öğrencilerinin katılımıyla Orduzu Pınarbaşı’nda düzenlenen İzcilik Kampı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, kamp yapan öğrencilerle sohbet etti.

BAŞKAN GÜDER, KURBAN VEKALETİNİ TDV'YE VERDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu olan "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına bu yılda bağış yaparak destek verdi.

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla bu yıl kutsal topraklara gitme şansı elde eden hacı adayları için Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal Mahallesi Ahmediye Camii karşısında bulunan alanda uğurlama töreni düzenlendi.

S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinden Arsa Bağışı

Yakınca Mah. Ankara yolu üzerinde bulunan 2290 metrekare alana sahip yaklaşık 40 milyon değerinde ki Özsan Sanayi Sitesi Camii ve arsası S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından TDV Malatya Şubesine bağışlandı.

Millioğulları; Yüz Yıl Sonra Yeniden Asker Kaçağı Yuvası Medreseler Mi?

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları yazılı basın açıklaması yayınlayarak Diyanet Akademisine tepki gösterdi.

Milletvekili Çakır, Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Diyanet Gençlik Merkezindeki gençlerle söyleşide bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması Finali İlimizde Yapıldı

​​​​​​​Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen “17.Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışması finali ilimizde yapıldı.

Başkan Güder, Kurban Bağışında Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonu olan “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek olmak adına kurban bağışında bulundu.

Başkan Güder, Yeni Hafızlar İçin Düzenlenen Programa Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Necati Gök Erkek Yatılı Kur’an Kursu ve Ilıcak Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerinin ardından hafız olan 25 öğrenci için düzenlenen programa katıldı.

Başkan Gürkan" Atalarımız Gibi Hizmet Destanları Yazma Sorumluluğumuz Var"

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan Başkan Gürkan’a Ziyaret: “Başkanımızın Katkılarıyla Malatya Zirveye Tırmanıyor”

İdlib’te Battalgazi Mahallesi Kurulacak

Başkan Güder: “Bu İyilik Seferberliği Bizi Gururlandırdı”