İlgi Haberleri

İlgi Haberleri

Adı Sanal Oyun Sonrası Bataklık

Malatya’nın önemli hayırsever İşadamlarından ve Köşe Yazarlarından Ali Fırat Toplumsal Tehlike Arz eden ve Çocukların geleceğini ilgilendiren bir yazı kaleme alarak önemli uyarılarda bulundu.

Yeşilyurt Belediyesinden ‘E-Bülten’

Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediye Yönetimi, ilçe genelindeki tüm hizmetler hakkında vatandaşları hızlı ve pratik bir şekilde bilgilendirmek amacıyla dijital ‘E-Bülten’ yayınını başlattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan Yalanlama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medyada dolaşıma giren iddialarla ilgili bugün önemli bir bilgilendirme mesajı yayınladı.

Bulgurlu Mevkiinde‘ Ateşli Silahla Kasten Yaralama’

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Erduran” Arapgirspor’da Maddiyat İşin Zor Kısmı”

Arapgirspor Basın Sözcüsü H. Sercan Erduran konuyla ilgili bir açıklama yaparak, yeni sezon kampı için önemli açıklamalarda bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okullarında 1.937 Sporcuya Eğitim

Prof. Dr. Geçit" Her bir çocuğumuzun gelecekle ilgili hayalleri ve hedefleri vardır, bizlerde bu tür kurslarımızla onların bu beklentilerinin gerçeğe dönüşmesi noktasında destek sunuyoruz.

Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması

Bakan Yumaklı, üretimin ve üreticinin yüzyılını renkli fotoğraf karelerine yansıtan tüm fotoğraf meraklılarının yarışmaya ilgi göstererek katılmalarını beklediklerini bildirdi.

Yeşilyurt Belediyesi’nden İkizce TOKİ Konutlarında Etkinlik

Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yeşilyurt Yaz Akşamları’ etkinlikleri büyük ilgi gördü.

Bakan Kurum Çalışmaları Yerinde İnceledi, Malatya'dan Memnun Kaldı

Vatandaşlarla görüşen Bakan Kurum, kentsel dönüşüm konusunda ve rezevr alanlarındaki yapılacak çalışmalarla ilgili soruları cevapladı.

Belediye Başkanı Taşkın Yaralıları Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Malatya’da sabah kaza yapan yolcu otobüsün de yaralananları hastanede ziyaret ederek durumları hakkın da bilgi aldı”

Başkan Taşkın'dan Niyazi Mısri Mahallesi'nde" Çalışmalar Hızlanacak" Mesajı

Çevre ve Şehircilik Müdürü Cengiz Başer ile birlikte mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Taşkın, mahallenin rezerv alan süreci hakkında bilgilendirme yaptı.

Uludağ Kurs Merkezi AKÇADAĞDER Ailesini Ağırladı

Uludağ Kurs Merkezi Malatya’nın saygın ve aktif Sivil toplum kuruluşu AKÇADAĞDER Ailesini misafir ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kavgada Silah Konuştu 1 Yaralı

Malatya l Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada” 07.08.2024 günü Yeşilyurt İlçemiz Beylerderesi Göleti civarında meydana gelen Ateşli silahla yaralama olayında;

TKDK IPARD III Programı 3. Başvuru Çağrı İlanına Çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 31 Temmuz 2024 tarihinde Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Fırat EDAŞ’tan Akçadağ İlçesindeki Olayla İlgili Kamuoyu Açıklaması

Fırat Edaş yaptığı yazılı açıklamasında” 2 Ağustos 2024 Cuma günü, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen olayı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Başkan Taşkın“ Battalgazi’nin Sosyal Yaşamına Katkı Sağlıyoruz”

Battalgazi’de Yaz Akşamları Programı Büyük İlgi Gördü

Kayısı Tatlıları Yarışması’na Büyük İlgi

26. Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde“ Kayısı Tatlıları Yarışması” düzenlendi.

Malatya Yetimler Kervanı’ndan 8.000 Kişiye Aşure İkramı

Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe büyük ilgi gösterilirken, dernek başkanı İhsan Çolak, toplamda 8.000 kişilik aşure dağıtılacağını açıkladı.

Malatya Emniyetinden Anlamlı Etkinlik

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada” Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği görevlilerimizce;

26. Kayısı Festivali Etkinliklerine Büyük İlgi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Sami Er’in gelmesiyle birlikte her alanda çalışmalar hız kazanırken Malatya’nın meşhur Kayısısı da unutulmadı.

Sivas Koruma Bölge’den Malatya'ya İrtibat Ofisi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un talimatları ile Malatya'daki tescilli yapıları ayağa kaldırma çalışmaları ilgili olarak vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlandı.

TİMBİR, 15 Temmuz darbe girişiminin 8.yılı dolayısıyla, 1000 medya kuruluşu ile birlikte mesaj yayınladı

Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu ve Genel Başkanı Dr.Süleyman Basa 15 Temmuz darbe girişiminin 8. Yılı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Yeşilyurt’un Ünlü Yemeği‘ Çırmıktı Tava’ Ulusal Kanalların İlgi Odağı Oldu

‘Gündüz Gece’ ile ‘Topraktan Sofraya’ Programlarında Çırmıktı Tava Tanıtıldı

Suriyeli Sığınmacılar EvAlıp Türk Vatandaşı Mı Oluyor?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Türkiye'deki geçici koruma statüsündeki Suriyelilerle ilgili dezenformasyona konu olan iddialara yanıt verdi.

Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarından Başkan Geçit’e Hizmet Teşekkürü

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Küçük Sanayi Sitesinde hafta sonu olmasına rağmen çöp toplama, temizlik, ve yolların bakımı ile ilgili çalışmaları takdir alıyor.

Karademir” Malatya’da En Önemli Sorun Bilgi Eksikliği ve Kirliliği”

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, kentin sorunlarını içeren dosyayı AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye sundu.

TRT Gap Radyo’nun Canlı Yayın Konuğu Prof. Dr. İlhan Geçit Oldu

Başkan Geçit, Yeşilyurt’ İlçesinde ki yatırımlar ve geleceğe yönelik hazırladıkları projelere ilişkin dinleyicilere önemli bilgiler paylaştı.

Başkan Prof. Dr. Geçit Geleceğin Yıldızlarıyla Buluştu

Yıldız Çocuklarla tek, tek ilgilenen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, kurslara gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Göz Hastalıklarında Yapay Zeka

Yapay zekâ; zeki makinalar, özellikle de zeki bilgisayar programları yapma bilimi ve mühendisliğidir.

Araç Lastiği Kesen Şüpheli Polis Tarafından Yakalandı

Malatya’da araç lastiğine zarar verdiği iddia edilen olayla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;