Öncelik Haberleri

Öncelik Haberleri

Murat Aslan” Her Bir Hak Sahibi Vatandaşımızın Hakkını Sonuna Kadar Arayacağız "

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, bundan bir yıl önce yaklaşık 13 ay önce bu bölge Malatya'nın ve Yeşilyurt'un en kıymetli, yatırım için en öncelikli ve en gözde yerleşim yerlerinden biriydi.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Doğanyol İlçesine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, “Doğanyol ilçemizde öncelikle AK Parti teşkilatımızı ziyaret ettik. Daha sonra esnaflarımız ve hemşerilerimiz ile bir araya gerek taleplerini dinledik.

Fendoğlu, “Malatyalıların Acılarını Hafifletmek Öncelikli Görevimizdir”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya ve deprem bölgesinin Kurban Bayramı buruk girdiğini belirterek, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin özel bir sevgi ve muhabbet duyduğu Malatya ve Malatyalıları, önümüzdeki bayramlara acıları hafifletilmiş, kenti yeniden imar edilmiş bir şekilde kavuşturmak için her türlü çalışma ve projelerin takipçisiyiz.” dedi.

Hedef Öncelikli Olarak Çocuklara ve Öğrencilere Temel Seviyede Tarım Eğitimi

Şile Belediyesinin Türkiye genelinde tarımsal gelişimi örnek almayı hedeflediği ve kısa süre önce çalışmalarına başladığı “Şile Kent Bostanı” projesinde hızla sona yaklaşıyor.

Sadıkoğlu“ Yeni Dönemde Bölgemize Her Alanda Öncelik Tanınmasını Bekliyoruz”

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’ndan seçim değerlendirmesi...

Göçmez“Parçalaya Parçalaya, Yırta Yırta, Söke Söke Bu Hizmeti, Hizmetleri Malatya’ya Getireceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “Malatya’yı ayağa kaldırmak istiyorsak öncelikle küçük ve orta gelirli esnafı ayağa kaldırmamız gerekmekte” dedi.

Başkan Sadıkoğlu, Çakar’a Sorunları İletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, esnaf, tüccar ve sanayicinin deprem sonrası öncelikli ihtiyacı olan finansmana erişim konusundaki yaşadığı sorunları Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar’a iletti.

Esnafın deprem yaralarının sarılması talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, depremlerde büyük yıkım gören Doğanşehir ilçesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, esnaf camiasının taleplerini içeren bir dosya sunduğunu bildirerek, “Öncelikli talebimiz depremin yaraları sarılırken ticari hayata öncelik tanınmasıdır” dedi.

Deprem ve Düşündürdükleri

Öncelikle Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun’a ve MADEF Genel Merkezine çok teşekkür ediyorum.

Koyun Keçi Birliği Öncülüğünde Halk Elinde Islah Projesi Toplantısı

Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın” Malatya’mıza kazandırdığımız üçüncü ülkesel halk elinde hayvan ıslah projemiz öncelikle memleketimize hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmetlerimiz İle İlçemizi Güzel Yarınlara Hazırlıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizle güzel yarınlara hazırladığımız ilçemizin sorunlarını öncelikle muhtarlarımızdan alarak, çözüm üretiyor ve uyguluyoruz”

Güder: “Eğitime Öncelik Gençlere İse Ayrıcalık Tanıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Lise Öğrencileri İle Söyleşi Yaptı

Trafikte Yaya Bilincinin Oluşturulması Etkinliği

‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ Etkinliği Gerçekleştirildi...

Arapgir İlçesinde Yaya Etkinliği

İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla Arapgir ilçesinde gerçekleştirildi.

Keskin, “Yeni Sanayi Sitesinde Öncelik Kayıtlı Olan Esnafındır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, yeni sanayi sitesinde önceliğin kayıtlı olan esnafın olduğunu söyledi.

Başkan Yaman"Önceliğimiz Takımı Lige Hazırlamak "

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı H. Ahmet Yaman, basınla tanışma toplantısında önceliklerinin takımı lige hazırlamak olduğunu bunun da birlik ve beraber hareket etmeyle olacağını söyledi.

2022 Yılının Sağlık Huzur, Mutluluk Getirmesini Dilerim

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi 13 Kasım’da Açılıyor

Güder, “Gençlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet bizim öncelikli görevimizdir.

Başkan Güder: “Bizim Öncelikli Vazifemiz, Battalgazi’mize Hizmet Etmektir”

"Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları"

‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ Projesine Büyükşehir Katkısı

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Okul Önlerinde Trafik Güvenliğini Artırılmasına Yönelik Çalışmalar Devam Ediyor.

Başkan Evren” Ülkenin Kalkınması Üretimden Geçer”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren" Bir ülkenin Kalkınmasında en büyük öncelik Yerli ve Milli Üretimdir" dedi.

Keskin, “Teklifimizin Kabul Edilmesi Esnafımızı Mutlu Etmiştir”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, uzun bir süreden beri gündeme getirmiş oldukları hizmet sektöründeki esnaflara aşılanmada öncelik tanınması konusundaki teklif ve önerilerinin hayata geçirilmesinden dolayı hükümete teşekkür ettiklerini bildirdi.

Başkan Çınar“ Kaliteli Yatırımlarla İlçemizin Çehresini Değiştiriyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Kent Estetiğine Değer Katacak Hizmetlere Öncelik Tanıyor

Ağbaba’dan Engelliler İçin Çağrı: Engelliler Aşıda Öncelikli Olsun!

Mv. Ağbaba" Söylem Var, Eylem Yok!

Mv. Fendoğlu'ndan Coronavirüs Aşısının Esnafa Öncelik Tanınması Talebi

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Esnafların Coronavirüs aşısında öncelik tanınmasına dair bir konuşma gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığından Yaya Geçitlerinde Farkındalık Etkinliği

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle yayalar için farkındalık etkinliği düzenleniyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliklerine gönderilen genelgeyle yayalar için farkındalık etkinliği düzenleniyor.

"Yaya Öncelikli Trafik Yılı" Farkındalık Faaliyetlerine Devam

"İçişleri Bakanlığı Tarafından ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla 2019 yılı ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmiş ve Ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştır.