Onur Haberleri

Onur Haberleri

Hanımefendi Yazıcı“ Şehitlerimiz, Türk Milletinin Onuru, Şerefi ve Gururudur”

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Aileleri Ziyaret ederek hasbihal etti.

Genel Bşk. Canpolat” İttifaklar Milletin Hayrı İçin Çalışan Mekanizmalar Değil”

Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat “Ocak Partisi Tek Başına Onurlu Duruşunu Sonuna Kadar Devam Ettirecek.

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinden‘ Geleneksel Bulgur Pilavına Kaşık Sallama Etkinliği’

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, ‘Bulgur Pilavına Kaşık Sallama Etkinliğinde, dernekle birlikte depremzedelere ve Hekimhanlı kız öğrencilere destek olanlar onurlandırıldı.

Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Flaş Gelişme

Staj ve Çıraklık Mağduriyetini ülke ve hükümet gündemine taşıyan ,Sosyal Güvenlik Müşaviri Onur Önal, Birlik Haber Ajansı'na (BHA) yaşanan mağduriyetler ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Vali İdris Akbıyık Onuruna Veda Yemeği

Valiler Kararnamesi ile Serhat Şehri Hakkari’den Türkiye’nin incisi Muğla iline atanan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık onuruna veda yemeği verildi.

Malatya Barosu Başkanlığından” Adaletin KDV’si Olmaz” Tepkisi

Malatya Barosu Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Kararları ile KDV oranlarının artırılmasına sert tepki göstererek “ Kabul Edilemez. İptali için Yargı yoluna Başvuracağız” dedi.

Av. Onur Demez’den Yeni Adliye Binası İçin Destek Ziyareti

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, 6 Şubat depremlerinin ardından birbirinden bağımsız ve kilometrelerce uzaklıkta 6 ayrı binada hizmet vermeye başlayan Malatya Adliyesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması için Malatya Milletvekillerini ziyaret ederek, destek istedi.

Baro Başkanı Av. Demez’den Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, bu şart ve imkanlarla Malatya’da adalet hizmetlerinin yerine getirilmesinin çok zor olduğunu belirterek“ Bu durumda sadece de biz avukatlar ve vatandaşlar değil, hakimler, savcılar ve adliye personelleri de büyük bir sıkıntı içinde.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Noğay’a Veda Programı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan” Kendileri ile çalışmak benim için büyük bir onurdur. Şereftir. En büyük helalliği çok değerli çalışma arkadaşlarımdan diliyorum”

TSYD: Engel Tanımayan Sporcular Onurlandırılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayesinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) ev sahipliğinde, Türkiye’de ilk kez engelli sporculara yönelik ödül töreni düzenlenecek.

Onur Güneş DEVA Partisinden Milletvekili Aday adayı

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Malatya Milletvekili Aday adaylığı için resmen müracaat etti.

Vekaletname Talep Edenlere Lütfen İtibar Etmeyiniz

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez yaptığı yazılı açıklama ile Depremi fırsata çevirmek isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Malatya Barosu'ndan Suç Duyurusu

Malatya Barosu, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta meydana gelen 10 ilin içerisinde Malatya’da bulunan depremlerle ilgili olarak, yıkılan binaların sorumlularının yanı sıra deprem sonrası gerekli müdahalede kayıpların artmasına sebep olanlar hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Kasten Öldürme" ve "Kasten Öldürmenin İhmali Davranışla İşlenmesi" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Güneş: Gelecek Yüzyıl DEVA Yüzyılı Olacak

Malatya DEVA Partisi İl ve İlçe Teşkilatlarının ’da katıldığı Ankara’da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın DEVA Partisi iktidarında yapılması taahhüt edilen eylem planı tanıtımı yapıldı.

Malatya’nın DEVA’sı Hazır

Demokrasi ve Atılım Partisi Malatya Haftalık İl Başkanlık Kurulu toplantısı İl Başkanı Onur Güneş Başkanlığında toplandı.

Av. Hülya Karakurt Hukuk Bürosu Açıldı

Saray Mahallesi Acar İş Merkezi kat 4 te Faaliyetine başlayan Avukat Hülya Karakurt Hukuk bürosu düzenlenen törenle resmen açılışını gerçekleştirdi.

Yıldız; 3500 TL Maaş İle Geçinmek, İnsan Onuruna Sürülen Kara Bir Lekedir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 2023 yılında Bağkur ve SSK emeklilerine yapılacak zammın mutlaka insan yaşamını kolaylaştıracak şekilde düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Güneş; 2023 Türkiye’miz ve Malatya’mız İçin DEVA Olacak!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 2023 yılına merhaba diyeceğimiz bu son haftada Malatya için 2022 yılını değerlendirdi.

Gürkan'dan Doğanyol Konurtay ve Gökçe Mahallelerine Ziyaret

Başkan Gürkan" Devlet Olarak Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanında Olacağız"

Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Barosu Arasında Protokol

Dünya Kadın Hakları Gününde Anlamlı Protokol

Malatya Barosundan Hayvan Barınağına İnceleme Gezisi

Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve Hayvan Hakları komisyon üyeleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine inceleme gezisi gerçekleştirildi.

Güneş” AK Parti Hükümeti Tribünlere Oynamaya Başladı”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ülke genelinde yaşanan ağır ekonomik krizin Malatya özeline de yansıyan sonuçları hakkında yazılı basın açıklaması yaparak gündemi değerlendirdi.

Garibanlar Vahap Amcalarını Arar Oldu

Yaklaşık iki yıl evvel geçirmiş olduğu ani kalp rahatsızlığı sonrası aramızdan ayrılan LCW Onursal Başkanı ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e gerçek garibanların özlemi her geçen gün artıyor.

TDP’den Baro Başkanına Ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve beraberinde ,Parti İl Yönetimi , Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Bulut ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Özbulut, Baro Başkanı Onur Demez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DEVA Partisinden Kan Bağışı

DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatı Kızılay haftasında kan bağışında bulunarak” Bir Damla Kan Bir Hayat” diyerek Kan Bağış standı açtılar.

Güneş; “Kayısı En Büyük Markamız”

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş’ten Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a Tebrik Ziyareti

MHP Malatya İl Teşkilatı’ndan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı tarafından Malatya TSO, MTB ve Baro Başkanlarına Eş Zamanlı Ziyaret

Malatya Eczacılar Odası’ndan Deva Partisi İl Başkanlığı’na Ziyaret

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Ebru Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş’i parti il binasında ziyaret ederek son günlerde eczacıların yaşadığı sorunların çözümüne yönelik oda faaliyetlerine destek talebinde bulundu.

DEVA Partisi 2. Kuruluş Yıldönümünü Çeşitli Etkinliklerle Kutluyor

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 2. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.