İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'dan Mektup Yazan Öğrenciye Okulunda Ziyaret!

Bostanbaşı İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Selen Sezer yarıyıl tatilinde bir hikaye kitabı yazdı ve hikaye kitabı ile birlikte bir de mektup yazarak, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'a gönderdi.

PAYLAŞ

         Bostanbaşı İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Selen Sezer yarıyıl tatilinde bir hikaye kitabı yazdı ve hikaye kitabı ile birlikte bir de mektup yazarak, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’a gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay kendisine hikaye ve mektup yazan öğrenciyi okulunda ziyaret etti.


       Bostanbaşı İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Selen Sezer yazdığı mektupta, “Öğretmenim bize hikaye yazma ödevi verdi. Ben de hikaye kitabı yazdım. Herkes çok beğendi, bende hikaye kitabımı size hediye etmek istiyorum. İnşallah beğenirsiniz, çünkü çok sevinirim.”


       İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, kendisine mektup yazan öğrenciye sürpriz yaparak, öğrenciyi sınıfında ziyaret etti ve yazdığı mektup ve hikaye kitabı için teşekkür etti.Bostanbaşı ilkokulu öğrencisi Selen Sezer ve sınıf arkadaşlarıyla bir süre sohbet  eden İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay öğrenciler ile yakından ilgilenerek kitap hediye etti.


        Ardından özel eğitim sınıfını ziyaret ederek, özel öğrenciler ile bir araya geldi. Özel öğrenciler ile birlikte etkinlik yaparak, öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN