İnönü Caddesinde Silahlı Yaralamalı Kavga

Malatya'nın Battalgazi İlçesi İnönü caddesinde saat 14.08 de meydana gelen kavga'da çevrede bulunan 2 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

         Malatya’nın Battalgazi İlçesi İnönü caddesinde saat 14.08 de meydana gelen kavga’da çevrede bulunan 2 vatandaşın hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

         Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada” 12.09.2024 günü saat:14.08 sıralarında Battalgazi İlçemiz İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kasten Yaralama’ olayı ile ilgili olarak:

          Aralarında ticari anlaşmazlık bulunan B.Y. , A.U. ve B.S.Ö. isimli şahıslar ve C.T. , A.Ç. ve F.İ.Ç. isimli şahısların arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda ‘Ateşli Silahla Kasten Yaralama’ olayı meydana gelmiştir.
      
           Meydana gelen taraflar yaralanmazken çevrede bulunan M.G. ve M.G. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede yaralanmışlardır.

         Olay sonrasında şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda B.Y. , A.U., B.S.Ö. ve Ç.T. isimli şahıslar yakalanmış. Firari şüphelileri yakalama çalışmalarımız devam etmektedir.
 Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde olayda kullanılan tüm suç aletlerinin yanı sıra:

3 adet Av Tüfeği.

2 adet ruhsatsız tabanca,

1 adet kesici alet,

1 adet maske Ele Geçirilmiştir.

          Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır.”
 

Bakmadan Geçme