İş İnsanı Emrah İnce'den AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Akçadağ'ın önemli İş İnsanı Siyasetçisi bir önceki dönem Ak parti il yönetimi kurulu üyesi Emrah İnce Akçadağ Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Başkan Murat Maskar ve ekibine başarılar diledi.

PAYLAŞ

         Akçadağ Dayanışma Derneği ziyaretimize gelen bir önceki dönem Ak parti il yönetimi kurulu üyesi İş İnsanı Sayın Emrah İnce kardeşime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.


        Emrah kardeşimiz Akçadağ'ımızın önemli isimlerinden birisi iyi bir hemşerimizdir.  Her daim bizlerin yanında bulunan birisi olarak Emrah Kardeşimiz ile istişare ettik. güzel bir sohbet oldu. Konu tabi ki Akçadağ'dı. Yapılan ve Yapılacak olan hizmetleri istişare ettik kendisi de bir kaç düşüncesini bizimle paylaştı. Amaç Akçadağ ilçemize hemşerilerimize hizmet etmek. Bu bağlamda Dernek olarak herkese kapımız açık."


     " Altının Değerini Sarraflar Bilir"


      Bir önceki dönem AK Parti il yönetimi kurulu üyesi İş İnsanı Emrah İnce " Akçadağ ilçemizin önemli bir değeri olan Akçadağ Dayanışma Derneği yeni Yönetim Kurulu Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.


       Sayın Murat Maskar Başkanımız vizyon sahibi Gölü Akçadağ'a hizmet etmek için yanıp tutuşan değerli bir kardeşimiz. Yaptıkları çalışmalar ve hizmetler daim olsun diyorum. Daima bir araya gelerek istişareler içerisinde bulunduğumuz Akçadağ Dayanışma derneği başkanımız Murat Maskar çalışmalarıyla Hemşerilerimizin gönlünde iz bırakan bir isim. 


       Altının Değerini Sarraflar Bilir Akçadağ  Dayanışma Derneğimizde bizler için 24 ayar altın konumundadır.  Halkın içerisinde olan halkla birlikte hareket eden her zaman başarılıdır. Hemşerilerimiz Akçadağ Dayanışma Derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyorlar. Güzel çalışmalar ve büyük projelerle hizmetlerini gerçekleştiriyorlar. Buradan tekrar Akçadağ Dayanışma Derneğinin yeni yönetimine hayırlı olsun diyorum."
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • İş Adamı | 01 Nisan 2021 18:11

    İş insanı tabirini yeni yeni duyuyoruz. İş adamına alışmıştık.

BUNLARA DA BAKIN