• Haberler
  • Politika
  • İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na Malatyalı Danışman

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na Malatyalı Danışman

Ülkücü camiada önemli bir ağırlığı bulunan ve bir dönem Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan iş insanı İbrahim Güzel, İYİ Parti'de Genel Başkan Danışmanlığına getirildi.

        Ülkücü camiada önemli bir ağırlığı bulunan ve bir dönem Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığı'da yapan iş insanı İbrahim Güzel, İYİ Parti’de Genel Başkan Danışmanlığına getirildi.

           Sosyal Medya adresi üzerinden yaptığı paylaşımda İbrahim Güzel; “Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum, İyi parti lideri Müsavat Dervişoğlu tarafından Genel başkan danışmanlığına atanmış bulunmaktayım. Allah mahcup etmesin” dedi.

         İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ise atamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Malatya’nın sorunlarının mecliste konuşulması adına Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun danışmanlığına iş insanı İbrahim Güzel’in getirilmesi bizler için çok büyük şans olmuştur.

            Kendisine görevinde başarılar dilerken, İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun şehrimizin değerlerine göstermiş olduğu ilgiye de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar 1
Selami 11 Ağustos 2024 17:17

İyi Parti yeniden güçlü isimleri bünyesine alarak siyasi arenaya dönüyor. Meral Akşener'in tuzakları ve iyi parti üzerindeki meral Akşener'li proje tutmadı. Yeniden insanların teveccühü iyi parti ye başladı. İbrahim Güzel bu memlekete emeği olan bir isim...

Bakmadan Geçme