Kirazlı Konak'ta Kadınlar Matinesi ile Stresten Uzaklaşın!

Kirazlı Konak, son dönemde art arda yaşanan depremlerden etkilenen kadınlar için unutulmaz bir etkinlik düzenliyor.

           Malatya’nın doğa harikası Gündüzbey’de yer alan, büyüleyici güzelliğiyle huzur veren sıcak mekan Kirazlı Konak, son dönemde art arda yaşanan depremlerden etkilenen kadınlar için unutulmaz bir etkinlik düzenliyor. 

          Depremin getirdiği stres ve gergin ortamdan bir nebze olsun uzaklaşmak isteyen kadınlar için, 25 Ekim Cuma günü saat 18.30’da Kadınlar Matinesi kapılarını açıyor.

           
ÖNDER YAVUZ: “BİRAZ DA OLSA STRESİ GERİDE BIRAKMAK İSTİYORUZ”

        İşletme Sahibi Önder Yavuz, depremden en çok etkilenen kadınlar ve çocuklar için stresten uzak bir akşam yaşamalarını hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

         “Hepimiz büyük bir stres içindeyiz. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın bu zorlu süreçte biraz olsun nefes alabilmesi için uygun fiyatlarla bir Kadınlar Matinesi düzenlemeye karar verdik. Bu etkinlik, deprem psikolojisinden biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için büyük bir fırsat.”

MÜZİK VE LEZZET DOLU BİR GECE

        Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte, Büşra Ekmekçi ve Ekibi ile İlker Adıyaman sahne alacak. Konuklar için hazırlanmış zengin menüde ise Malatya’ya özgü patlıcan tava, iç pilav, mevsim salatası ve lezzetli mezeler bulunuyor. Çiğköfte, cevizli baklava gibi ikramlar da geceye eşlik edecek. Menü fiyatları yetişkinler için 550 TL, çocuklar içinse 350 TL olarak belirlenmiş durumda.

KADINLARA ÖZEL SÜRPRİZLER!

         Kirazlı Konak, Kadınlar Matinesi’nde katılımcılara çeşitli sürprizler de sunuyor. Nesrin Gülgen Güzellik Merkezi’nde %20 indirim, Türkollar Tekstil ve Gültekinler Züccaciye’den çekilişlerle kadınlar keyif dolu bir akşam geçirecekler.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için:

0555 802 0707 – 0532 322 6560

Yeşilyurt-Gündüzbey

Bu özel gecede deprem stresinden uzaklaşmak ve ruhunuzu dinlendirmek için yerinizi ayırtın!
 

Bakmadan Geçme