Koruculara 10 Bin Lira Destek Müjdesi

Kaymakam Şahin, 'Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız' dedi.

          Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, ilçedeki güvenlik korucularına yıl sonunda imzalanan protokol ile 10 bin TL ek destek müjdesi verdi. Kaymakam Şahin, “Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız” dedi.

ŞANLIURFA-BHA

         Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, Haliliye İlçe Jandarma Komutanı J.KD Yüzbaşı Onur Şensu, Merkez Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş Ahmet Öztürk,  Çamlıdere Karakol Komutanı J. Asb. Bçvş. İrfan Kızıldağ, Dağyanı Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Mehmet Çevik ve güvenlik korucuları ile toplantı düzenledi.

“MOTİVASYONU ARTIRACAK”

          Toplantıda, güvenlik güçlerinin fedakâr çalışmaları değerlendirilip ilçedeki güvenlik korucularına yıl sonunda  imzalanan protokol ile 10 bin TL ek destek müjdesi verildi. Kaymakam Şahin, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük pay sahibi olan koruculara sağlanacak bu ek desteğin, onların motivasyonunu artıracağını ifade etti. 

         Desteklerin devam edeceğini belirten Kaymakam Şahin, güvenlik güçlerinin her daim düzenli ve disiplinli olarak yanında olacaklarını vurguladı.
 

Bakmadan Geçme