• Haberler
  • Özel Haber
  • Malatya'nın Gururu Şener Eroğlu, Tunus'ta Jüri Olarak Türkiye'yi Temsil Etti

Malatya'nın Gururu Şener Eroğlu, Tunus'ta Jüri Olarak Türkiye'yi Temsil Etti

Malatya'dan başlayarak Başarılı kariyerine Uluslar arası devam eden Dünya Şampiyonu Ünlü kuaför Şener Eroğlu, uluslararası arenada önemli başarılara imza atmaya Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.

          Tunus’ta düzenlenen Kuzey Afrika Ülkeleri Kıtalararası Güzellik ve Saç Festivali Oscar Ödülü yarışmasında, Eurocup Türkiye Kuaför Milli Takımı’nın Dünya ve Avrupa şampiyonu kuaförü Şener Eroğlu Türkiye’yi Jüri Üyesi olarak temsil etti.

       Malatya’dan başlayarak Başarılı kariyerine Uluslar arası devam eden Dünya Şampiyonu Ünlü kuaför Şener Eroğlu, uluslararası arenada önemli başarılara imza atmaya Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor.

       Yarışmaya 12 farklı ülkenin katılımcılarıyla birlikte Türkye’yi temsilen katılan Malatya’nın gururu Şener Eroğlu, “Ülkemizi jüri olarak temsil etmenin onur ve şerefini yaşadım. En iyi jürilik dalında Oscar ödülüne layık görüldük. Tunus’ta İstiklal Marşımızı okutarak bayrağımızı dalgalandırmanın gururunu yaşadık. 

         Bizleri davet eden Tunus Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bassam Dirira’ya da teşekkür ediyorum. Mesleğimizin geleceğini sürdürecek genç kuaförlere ilham vermeye devam edeceğim. Türkiye’nin güzellik ve saç sektöründeki uluslararası başarısının artarak süreceğine inanıyorum.

         Geldiğimiz Tunus’taki bu festival, farklı kültürlerin bir araya gelerek güzellik ve saç sektöründeki yenilikleri paylaşması açısından önemli bir platform oluşturdu. Genç meslektaşlarıma tavsiyem Çalışın, Çalışın, Daima kendinizi Geliştirin” diye belirtti. 
 

Bakmadan Geçme