MEV'den Vali Bedük'e Doğum Günü Sürprizi

MEV Ankara Şubesi, Malatya'nın sevilen Valilerinden ve Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük'e unutulmaz bir doğum günü sürprizi düzenledi.

          MEV Ankara Şubesi, Malatya’nın sevilen Valilerinden ve Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük’e unutulmaz bir doğum günü sürprizi düzenledi. Malatya Valiliği yapmış olan ve Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın takdir ettiği Valiler arasında öne çıkan Bedük, bugün Ankara’da Kendilerini her zaman seven ve takdir eden MEV Ankara Şubesi yönetiminin hazırlamış olduğu doğum günü sürprizi ile duygulu anlar yaşadı.

        MEV Ankara Şubesi Başkanı Haluk Akşit ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Deniz Akdeniz Topçu, Atilla Şahin, Ersin Şavata Kıralp, Mehtap Şahin, Esra Tunca, Av. Yaşar Kıralp’in katılımıyla ziyaret, Türk İdareciler Derneği’nin Ankara’daki merkez binasında gerçekleşti..  Malatya Flaş Haber’in imtiyaz sahibi Remzi Hayta da bu özel günü onurlandırdı ve sürprize tanıklık etti.

         Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şubesi, Vali Saffet Arıkan Bedük için özel olarak hazırladıkları yaş pastayla etkinliği taçlandırdı. Bedük, konuklarının sürprizleri karşısında duygusal anlar yaşayarak şunları dile getirdi: “Malatyalılar yine yapacağını yaptı. Beni çok mutlu ettiniz, hepinize şükranlarımı sunuyorum.Bir fani için hizmetinde bulunduğu ve bundan onur duyduğu çok sevdiği vefa ve takdir hislerini sağlığında görmesi ve yaşamasıdır.

           Bunu bana yaşatan yüksek değerlere sahip olan Malatyalılarımız ve onlar adına teşrif eden Malatya Eğitim Vakfı Ankara şubesi başkanı Sn Haluk Akşit ve yönetimi ve kadın kollarına şükranlarımı sunuyorum Benim için büyük bu sürprizi hiç unutmayacağım Her ne şartta olursa olsun Cenab-ı Allah bana Malatyalılara karşılık beklemeksizin hizmet etmeyi nasip etsin ve sevgimizi eksik etmesin Tekrar teşekkür ediyorum Herkese çok selamlar saygılar sevgiler sunuyorum’
 

Bakmadan Geçme