Milletvekili Ölmeztoprak' Esnafımızın Her Zaman Yanındayız'

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısı'nda Esnafları gezerek İncelemelerde bulundu sorunları dinledi.

       AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısı'nda Esnafları gezerek İncelemelerde bulundu sorunları dinledi.

         AK Parti Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak, Malatya Merkez Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısı'nda esnafın taleplerini dinleyerek,  iletilen sorunların çözümü için çalışmaların başlatıldığını duyurdu.

          Ziyaretle ilgili Milletvekili Ölmeztoprak” Bugün, Malatya Merkez Geçici Ticaret Çarşısı’nda incelemelerde bulunduk. 

         Malatya Merkez Geçici Ticaret Çarşısı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Kurtoğlu bize Çarşı esnaflarının talebini iletti. Biz de anında yerinde görmek istedik ve çarşıyı ziyaret ettik. 

          Mevcut durumun analizi sonucu gerekli işlemler için ilgili kurumlarla diyalog kuruldu ve çalışmalar başlatıldı. Esnafımızın her zaman yanındayız ve sorunların çözümü için tüm imkânlarımızla çalışıyoruz.”

BAŞKAN KURTOĞLU” İNANÇ VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

         Malatya Büyükşehir Geçici Ticaret Merkezi Esnaf Çarşısı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kurtoğlu” AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak çarşımızı birkaç defa ziyaret ederek her zaman bizlerin yanında oldu.

          Sorun ve taleplerimizi dinleyerek gerekli kurumlarla koordineyi sağlamaya devam ediyor. Malatya’mızın ve bizlerin Ablası İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak vekilimize çarşı esnaflarımız adına teşekkür ediyorum.

          İnanıyorum ki Sayın Vekilimizle birlikte Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve Sayın Belediye Başkanımız Sami Er ile Sayın Genel Sekreterimiz Murat Altundağ Esnaflarımızın sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturacaktır umudu ile bekliyoruz. Esnaflarımızın ayakta kalması, Ticaretin dönmesi ve evlerine bir parça da olsa ekmek götürmeleri gerekmektedir. 

          Sorunlarımız çözüldüğünde esnaflarımızın kafası daha rahat edecek ve endişeleri ortadan kalkacaktır. Şimdiden emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ediyorum.” 

Haber Foto: Emrullah ŞAHİN
 

Bakmadan Geçme