Muhtar Rendeci

Atakum Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Usta Rendeci'den Muhtarlar Günü Mesajı' Yerel Demokrasinin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz'

       Samsun Atakum Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Usta Rendeci, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda, muhtarlığın halk ile devlet arasında kurduğu köklü bağı vurguladı ve mahalle halkının refahı için özverili çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

        Atakum Atatepe Mahallesi Muhtarı Hava Usta Rendeci, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Muhtarlığın 1829’dan bu yana halk ile devlet arasında köklü bir köprü görevi gördüğünü vurgulayan Muhtar Rendeci, muhtarların yerel demokrasinin en önemli temsilcilerinden biri olduğuna dikkat çekti.

        Rendeci, 19 Ekim’in Cumhurbaşkanı genelgesiyle 2015 yılında Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesinin bu görevi onurla yürüten tüm muhtarlar için taşıdığı anlamı şu sözlerle ifade etti:" Yerel demokrasimizin en köklü yapılarından olan muhtarlık, halkımızla devletimiz arasında yıllardır güçlü bir köprü işlevi görmektedir. Mahallemizin sesi olarak, gece gündüz demeden halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyoruz."

        Muhtarların, milletin ihtiyaçlarına en yakın ve en duyarlı temsilciler olduğunun altını çizen Muhtar Rendeci, mesajını şu dileklerle sonlandırdı: "Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm muhtar arkadaşlarımın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve başarı dolu nice yıllar diliyorum."
 

Bakmadan Geçme