Saadet Partisinden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Geçtiğimiz günlerde Kongre sürecini tamamlayan Malatya Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ

     Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında" Elektrik Trafosu üretmektedir ve bu Sayın Erbakan'ın bizzat projelerinden bir tanesidir. 


       Bir diğer projesi de Mimsan'dır, Vagon Onarım Fabrikasıdır. Darende Çimento Fabrikasıdır ve Hekimhan Paletleme tesisleri de sayın Erbakan döneminde planlanan projelerdir. 


       Saadet Partisinin Cemiyetimize yapmış olduğu ziyareti anlamlı buluyorum. Köklü partilerimizden bir tanesidir. Malatya'ya hizmet vermiş Hemşerilerimiz Recai Kutan var. Oğuzhan Asiltürk var. Bu nedenle genç başkanımıza da ziyaretleri için teşekkür ediyor kendilerine de başarılar diliyorum."


      Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ise" Saygıdeğer 52 yıllık siyasi partinin temsilcisi olarak Geldiğimiz Malatya Gazeteciler Cemiyetine yapmış oldukları konfgreden dolayı hayırlı olsuna geldik. Kongrede görev alad değerli gazeteci arkadaşlarımızı ve Sayın Vahap Güner başkanımızı kutluyoruz. 


      Tabi Basının içerisinde bulunduğu durumu gündeme getirmek şart. Basın Piyasa şartlarını, esnafın durumunu göz önüne seriyor ama kendi durumunu anlatmıyor, anlatamıyor. Basın ilan Kurumu eliyle yaklaşık 5 yıl önce başlatılan toplulaştırma ardından reklam gelirlerinin belirli bir noktaya getirilmesi suretiyle basınımız maalesef gün geçtikçe kan kaybediyor. 


         Özellikle bu Pandemi süreci içerisinde hem halkımızın hem esnafımızın yaşamış olduğu ekonomik sıkıntı Basınımıza da yansıyor. Basın mensubu kardeşlerimizin bu zor günlerde yanlarında olmamız gerekir. 


         Bu kongre sürecinde Kampanyayı başlatan 800 bin nüfuslu Malatya halkı evlerine iş yerlerine gazete almak suretiyle katkı yapmalılar. Bu süreçte yerel gazetelere sahip çıkarak basın mensuplarına destek olmalıyız. Herkesin bu kampanyaya destek vermesini rica ediyorum. Bu vesileyle yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum."
 

Yenimalatya Gazetesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN