TSK Güçlendirme Vakfından Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı Malatya Şubesi Yönetimi, Malatya Gazeteciler Cemiyetine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı Malatya Şube Başkanı Vahap Altınok, Başkan Yardımcısı Uğur Tütüncü, Genel Sekreter Ali İhsan Öztürk ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Vaizoğlulları, hafta sonunda kongresini yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. MGC Başkanı Vahap Güner, Cemiyete olan ilgi ve desteğin kendilerini gurulandırdığını belirterek "Cemiyetimize gösterdiğiniz ilgi nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz. Malatya Basınının bir araya getirmek için, dayanışma ve güçbirliği için kolları sıvadık" dedi. 

 

       Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı Malatya Şube Başkanı Vahap Altınok, Malatya basınının güzide kuruluşunu ziyaret etmekten onur duyduklarını belirterek "Rahmetli Haydar Karaduman'la belli yere gelen Gazeteciler  Cemiyeti Malatya'ya önemli hizmetler vermiştir. Bu gün yeni  Yönetimi kutlamaya ve başarılar dilemeye geldik

 

        Malatya basınının durumunu bilen tecrübeli bir yönetim göreve gelmiştir. Malatya'nın sorunlarının çözümü noktasında Gazeteciler Cemiyetinden çok şeyler bekliyoruz. Sizlere başarılar diliyoruz" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN