• Haberler
  • Genel
  • Türkiye'de İlk Malatya Emlakçılar Odasından Cimer WhatsApp Hattı

Türkiye'de İlk Malatya Emlakçılar Odasından Cimer WhatsApp Hattı

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül yaptığı açıklamada' Malatya Emlakçılar odası CİMER WhatsApp şikayet telefon hattı oluşturduk.

            Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül yaptığı açıklamada” Malatya Emlakçılar odası CİMER WhatsApp şikayet telefon hattı oluşturduk.

            Türkiye de ilk olan bu uygulama ile Malatya emlakçılar odası na ait 0507 1519858 numaralı Telefon a WhatsApp üzerinde gelecek yazılı şikayetlerin odamız bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından değerlendirilmesi ve tarafların uzlaştırılmasının yolları sağlanacaktır.

           Son günlerde yaşanan  konut kiralamaları Başta olmak üzere rezerv alanlarda, yerinde dönüşüm projelerinin  çalışmalarında ve hazırlanmasında büyük problemler  yaşanmaktadır.

          bu washap hattımıza  vatandaşlardan gelecek yazılı şikayetlerin  toplanarak değerlendirilmesi için çözüm bulunması ve gerekirse ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesine aracılık yapılması  amacıyla Malatya Emlakçılar Odası Cimer  Şikayet WhatsApp  Hatdını Oluşturmuş Bulunuyoruz. 

          0507 1519858 CİMER WhatsApp şikayet hattına vatandaşlar tarafından bildirilecek şikayetler ilgili organlarımız tarafından değerlendirilerek sorunun çözümü ve tarafların uzlaşmaları oda organlarımız tarafından sağlanacaktır.

            Uzlaşı sağlanamayan şikayetler ise ilgili kurumlara bildirilecektir hayırlı  çalışmalar temenni ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme