Usta'nın Yeri İşletmecisinden 15 Temmuz Şehitleri Anısına Esnaflara Tatlı İkramı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitler Anısına Usta'nın Yeri işletmesi sahibi Ahmet Aslan'dan Ahmet Bey Kadayıfları esnaflara dağıtıldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

           15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitler Anısına Usta’nın Yeri işletmesi sahibi Ahmet Aslan’dan  Ahmet Bey Kadayıfları esnaflara dağıtıldı.

           FETÖ Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemize, devletimize ve milli irademize kasteden hain bir darbe girişiminde 251 vatandaş şehit edilirken yüzlerce vatandaş ise yaralanmıştı. 

            Bu anlamlı günde, vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum diyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Konteynır Çarşı esnaflarından Usta’nın Yeri işletmecisi Ahmet Aslan Şehitlerin anısına  çarşı içerisinde bulunan esnaflara 1964 yılından beri süregelen Malatya usulü “ Ahmet Bey Kadayıfları” nı tabaklara koyarak dağıttı.

         Usta’nın yeri işletmecisi İşadamı Ahmet Aslan” Bu anlamlı günü, her yıl aynı kararlılıkla ve coşkuyla anacağız.  Şehitlerimizi ve gazilerimizi daima yad edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle devletimizin yanında durarak çalışmaya devam edeceğiz.

ALLAH BİR DAHA BİZLERE BÖYLE ZOR VE ACI GÜNLER YAŞATMASIN'

           15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile hepimiz meydanlara inerek güvenlik güçlerimizin yanında yer aldık ve vatanı her ne pahasına olursa olsun koruyacağımızı yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğumuzu dosta düşmana millet olarak gösterdik.

          15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz, devletimize ve milli irademize kasteden hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmış, ancak milletimizin azim, kararlılık ve cesareti sayesinde bu alçak girişim bertaraf edilmiştir.

          Türk milleti devleti ile omuz omuza vererek hain darbe girişiminde bulunanlara dur demiş, bu uğurda her kesimden, genç yaşlı 251 şehit vermiştir. Allah Bir Daha Böyle zor ve acı günler ülkemize yaşatmasın. “
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN