• Haberler
  • Genel
  • Vali Eşi Selda Yavuz'dan Rönesans-I Konteyner Kentte İkamet Eden Ailelere Ziyaret

Vali Eşi Selda Yavuz'dan Rönesans-I Konteyner Kentte İkamet Eden Ailelere Ziyaret

Ziyaret programında Malatya Valisi Seddar Yavuz'un Eşi Hanımefendi Selda Yavuz'a Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, ASH Müdür Yrd. Cevdet Tatar eşlik etti.

       Ziyaret programında Malatya Valisi Seddar Yavuz’un Eşi Hanımefendi Selda Yavuz‘a; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, ASH Müdür Yrd. Cevdet Tatar eşlik etti.

         Hanımefendi Selda Yavuz, beraberindeki heyetle birlikte Yeşilyurt ‘ta bulunan Rönesans-IKonteyner Kenti ziyaret etti. Hanımefendi Yavuz,Valimiz Seddar Yavuz ‘un önemli projelerinden “Gönülden Gönüle” kapsamındakonteyner kentte ikamet eden;2 şehit ailesi, 3 yaşlı,12 engelli aile olmak üzere; toplam da 17 aileyi ziyaret edip, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek çeşitli ayni yardımlarda bulundu. 

        Şehitlerimizden Bekir Altındağ, emniyet personeli olup, 1976 yılında Malatya ‘da çıkan çatışma sonucunda, P.Ütğm. Serkan Erkuş ise; Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 2022 yılında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışma neticesinde Şehit olmuşlardır.

       Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını ifade eden Hanımefendi Selda Yavuz "Şehitlerimizin emanetlerine her daim sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Makamları âli mekanları cennet olsun." dedi.

       Akabinde yaşlı ve engelli aileler ile bir araya gelen  Hanımefendi Yavuz ,“ailelerimizin her zaman yanlarında olduklarını ve depremde oluşan kayıpların, yaraların üstesinden birlikte gelecekleriniayrıca devletimizin kudretli olduğunu ve şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte mücadele edileceğini  dile getirip, sizlere Valimiz Seddar Yavuz’ un selamlarını iletiyorum dedi."

         Aileler, Hanımefendi Selda Yavuz ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin gücünü her daim hissettiklerini ve yalnız bırakılmadıklarını belirterek, teşekkür etmelerinin ardından program sona erdi.
 

Bakmadan Geçme