• Haberler
  • Özel Haber
  • Vatandaşların Malatya AKSA Elektrik'ten Geçmiş Sokak Lambalarını Değiştirin İsteği

Vatandaşların Malatya AKSA Elektrik'ten Geçmiş Sokak Lambalarını Değiştirin İsteği

Malatya'da Milli Egemenlik Caddesinden ( Emeksiz ) Kuyuönü saat kulesine kadar olan aydınlatma direklerindeki bir çok ampulün geçmesinden dolayı değiştirilmesi isteniyor.

         Malatya’da Milli Egemenlik Caddesinden ( Emeksiz ) Kuyuönü saat kulesine kadar olan aydınlatma direklerindeki bir çok ampulün geçmesinden dolayı değiştirilmesi isteniyor.
 
         6 Şubat Depremlerini yaşayan ve büyük yıkımın olduğu Malatya’da Kesintisiz enerji sloganıyla depremin ilk gününden itibaren başarılı çalışmalarıyla sahada sorunları çözen Malatya AKSA Fırat Elektrik şirketi takdir almaya devam ederken,bazı sokak ve cadde aydınlatma lambalarının bazılarının geçmiş olması vatandaşları karanlık yollarda yürüme zorluğunda bulunduruyor.

          Eski adıyla Emeksiz Caddesinin üst başından Kuyuönü saat kulesine kadar olan mesafede yaklaşık 40 tane sokak lambasının yanmadığını belirten vatandaşlar Malatya AKSA Fırat Elektrik şirketinden geçmiş lambaların değiştirilmesini bekliyorlar. 

           Yolların eskisi gibi aydınlık olmasını isteyen vatandaşların yolda giderken karanlık olmasından dolayı tedirginlik yaşamasına sebep olduğunu belirtirlerken yanmayan sokak lambaları sürücüler içinde aniden karanlıkta yola çıkan vatandaşlar için de büyük tehlikeye davetiye çıkarıyor. 
 

Bakmadan Geçme