Yaylacı' Kayısı Üreticilerimize Bol Bereketli Ürünler Diliyorum'

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı Kayısı Hasadı ile alakalı Üretici çiftçilere bereketli ve kazançlı bir sezon temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı  Kayısı Hasadı ile alakalı Üretici çiftçilere bereketli ve kazançlı bir sezon temennisinde bulundu. Başkan Yaylacı  mesajında; 

         "Dünya Kayısı Başkenti olarak bilinen Malatya’mızda kayısı hasadı başladı. Şehrin ekonomisine can katan kayısı, inşallah bu yıl çiftçilerimizin yüzünü de güldürecektir. Bin bir emekle bakımını yaptıkları, alın teri döktükleri kayısı ağaçlarından bereketli bir hasat yapmalarını canı gönülden istiyorum. 

         Şehrimizin en önemli gelir kaynağı konumunda bulunan kayısımızın hasat döneminde yüzlerce mevsimlik işçiler için de gelir kapısı durumunda. 35 dereceyi aşan hava sıcaklığında çalışan bütün çiftçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. 

         Şehrimiz, kayısı üretim alanında Türkiye’de yüzde 62, yaş kayısı üretiminin yüzde 38, kuru kayısı üretiminin yüzde 90’ını karşılıyoruz. Yaklaşık 50 Bin ailemiz geçimini kayısı üretimi yaparak sağlıyor.  Yüce Rabbimden üreticilerimize bol bereketli ürünler ve hayırlı kazançlar niyaz ediyorum.”

Ramazan Yaylacı
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN