Yeni Malatyaspor Fatih Kuruçuk İle Anlaşıyor

Yeni Malatyaspor transfer pazarına hızlı giriyor. Fatih Karagümrük'te oynayan Fatih Kuruçuk ile görüşen Sarı-Siyahlı ekip bu futbolcu ile anlaşmaya çalışıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       Issam Chebake ve Afriyie Acquah ile anlaşmayan Yeni Malatyaspor sözleşmesi biten Tetteh, Mallan ve Fofana ile yeniden anlaşmak için masaya oturuyor. Sadık Çiftpınar'a sıcak bakılmıyor, Mustafa Eskihallaç bir yere gitmiyor. Hadebe ise Amerika yolcusu olmaya hazırlanıyor.

 

        Karagümrük ile sözleşmesi sona eren stoper Fatih Kuruçuk ile anlaşmaya çalışan Yeni Malatyaspor bu futbolcu ile 3 yıllık sözleşme yapmak istiyor.  Fatih Kuruçuk’un da Yeni Malatyaspor’a gelmek istediği ve görüşmenin sürdüğü öğrenildi. Hadebe’nin gitmesi halinde bu mevki Fatih ile takviye edilecek.  2 Kez Milli olan Fatih, U21 Liginde 21 Maçta 6 gol attı. Türkiye Kupasında 16 maçta oynayarak 1 gol attı. Tff. 2.Ligde 57 maçta oynayarak 2 gol attı. TFF. 1. Ligde 25 maçta 5 gol attı. Süper ligde ise 14 maçta yer aldı. Stoper mevkinin başarılı futbolcusu Fatih ile anlaşma sağlanmaya çalışılıyor.

 

SADIK’LA GÖRÜŞME YOK

 

Yeni Malatyaspor’un Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden Sadık Çiftpınar’la bir görüşmenin yapılmadığı ancak futbolcunun Yeni Malatyaspor’a  gelerek oynamak istediği belirtiliyor. Ancak Yeni Malatyaspor Kulübü buna henüz sıcak bakmıyor.

 

ISSAM CHEBAKE VE AFRİYİE ACQUAH  İLE ANLAŞILMADI

 

        Yeni Malatyaspor Kulübü beklemelerine rağmen Issam Chebake Ve Afriyie Acquah  ile görüşmedi. Issam Chebake’in kendisine kulüp aradığı  Afriyie Acquah’ın ise henüz bir kulüple anlaşmadığı kaydedildi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek iki futbolcuyla yeniden anlaşmalarının söz konusu olmadığını bildirdi.

 

TETTEH, FOFONA VE MALLAN İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

 

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, sözleşmeleri sona eren Fofana, Mallan ve Tetteh ile yeniden görüşme va anlaşma kararı aldıklarını belirterek “Geçen sezon takımımıza oyunlarıyla katkı veren ve sözleşmeleri sona eren Mallan ve Tetteh ile yeniden görüşüyoruz. Kiralık ya da bonservisleriyle almak istiyoruz. Kulüpleri ile görüşüyorlar, gelmek içinde istekliler. Bu konuda bir anlaşma bekliyoruz. Sözleşmesi sona eren Fofana Malatya’da oynamak istediğini söyledi ve görüşüyoruz. Muhtemelen 3 futbolcumuzu kadromuzda tutacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

 

HADEBE GİTMEK İSTİYOR

 

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel Hadebe’nin yurtdışından gelen teklifleri değerlendirmek istediğini belirterek “Hadebe gitmek istiyor. ABD’nin  Houston Dynamo FC’ye transferi konusunda Başkanımızla görüştü, gitmek istediğini söyledi. Bunun üzerine bir anlaşma fırsatı doğdu” dedi.  Yeni Malatyaspor, Hadebe’nin satışı için Houston ile 1,5 milyon Euro’ya prensipte anlaştığı ve her transferinde yüzde 30 pay talebinin de kabul edildiği bildirildi.

 

MUSTAFA BİR YERE GİTMİYOR

 

                Yeni Malatyaspor’un genç futbolcusu Mustafa Eskihallaç’ında satılacağı yolundaki haberleri doğrulamayan Yeni Malatyasporlu yöneticiler bu futbolcunun sözleşmesinin devam ettiği ve satışının söz konusu olmadığını ifade ettiler.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN