• Haberler
  • Özel Haber
  • Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Ekipleri Sanayi Sitesini Pırıl, Pırıl Yaptı

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Ekipleri Sanayi Sitesini Pırıl, Pırıl Yaptı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in gelmesiyle birlikte 6 Şubat'ta yaşanan Depremlerin izleri silinmeye devam ederken Daha temiz Çevre sloganıyla da Yeşilyurt İlçesinin her köşesi tertemiz oluyor.

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in gelmesiyle birlikte 6 Şubat’ta yaşanan Depremlerin izleri silinmeye devam ederken Daha temiz Çevre sloganıyla da Yeşilyurt İlçesinin her köşesi tertemiz oluyor.

BAŞKAN Prof. Dr. İLHAN GEÇİT’E SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINDAN TEŞEKKÜR

        Yeşilyurt belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü hafta sonu Küçük Sanayi Sitesinde Cadde ve sokaklardaki çöpleri toplayarak sabunlu su ile yolları yıkadı.

         Daima çöplerin toplanması yanında hafta sonları ise cadde ve sokakların yıkanması talimatını veren Prof. Dr. İlhan Geçit’e Küçük Sanayi sitesi esnafları ve oda başkanları teşekkür ediyorlar. 

            Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Pazar günü cadde ve sokakların çöplerini alarak yolları su ile yıkayan Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ekipleri ile sanayi de bir araya gelerek çalışmaları yerinde inceledi. 

           Başkan Mehmet Altay” Yeşilyurt Belediyesi temizlik ekipleri sağolsun her hafta sonu Sanayimize gelerek çöpleri topluyor, yolları sabunlu sularla yıkıyorlar. Buradan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’e Küçük Sanayi sitesi esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum. 

           Bu güne kadar bizlerin yani esnaflarımızın daima yanında oldu. Kendisi Esnaf dostu olarak güzel çalışmalara imza atıyor. Kendisinden rica ettiğimiz temizlik konusunda Yeşilyurt belediyesi temizlik işleri müdürlüğü olarak 2 süpürge aracı 3 arazi tanker 15 personel bir kepçe 2 hafriyat kamyonu sanayinin genelinde ekip çalışması yapılıp hafriyatlar komple kaldırıldı.

           Yollarımızın bakım ve onarımlarını yapıyorlar. Esnaflarımıza yeni işyerleri de yapılıyor. Mevcut durumdaki sanayi sitemizin geleceği içinde istişarelerimiz üst düzeyde sürüyor. Sanayi sitemizdeki oda başkanlarımızla birlikte ortak hareket ediyoruz. İlhan Geçit Başkanımız da bizlerin her konusunda yanımızda olacağını belirtiyor. 

          Bu süreci hep birlikte yönetmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Malatya Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanımız, Siyasilerimiz ve Kurum Müdürlerimizle birlikte bir araya gelerek Sanayi esnafımızın işyerlerinin geleceğini istişare etmeye devam ediyoruz.

            Oda Başkanları olarak Esnaflarımızdan biraz daha sağduyulu davranıp beklemeleri. Devletimiz her türlü imkanı seferber etmiş durumda. Lütfen Sabırlı olalım. “
 

Bakmadan Geçme