26. Kayısı Festivalinde Malatyalılar Konserlerle Doyasıya Stres Attılar

26. Kayısı Festivalinde Elif Buse Doğan ve Alişan Malatyalılarla Buluştular

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

              26'ncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri veKayısı Festivali kapsamında Elif Buse Doğan ve Alişan sahne aldı. Malatyalı sevenleriyle buluşan ünlü sanatçılar, sahnede güzel anlara imza attılar.

              Konsere Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve onbinlerce Malatyalı katıldı.  Malatya Büyükşehir Belediyesi arkası otopark alanında  Elif Buse Doğan ile başlayan konser etkinliği daha sonrasında Alişan ile devam etti.

            Konserinin başlamasıyla birlikte sahneye çıkan genç sanatçı Elif Buse Doğan, enerjisi ve güzel sesiyle konsere gelen Malatyalı müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.'Samsak Döveci' türküsüyle tanınan Elif Buse Doğan, 7'den 70'e herkesi coşturdu. Konsere katılanlar Malatyalılar unutulmaz bir konsere tanıklık ettiler. 

               Konserin tamamlanmasıyla birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Elif Buse Doğan’ a çiçek takdim ederek, kayısı ikramında bulundu.

“BEN FAHRİ BİR MALATYALIYIM”

              Elif Buse Doğan’dan sonra sahneye çıkan Alişan konser öncesinde bir konuşma yaparak, “Dünyada yaşanan yazılım krizinden dolayı Cuma günü gelemedim. Yemin ediyorum arabaya atlayıp gelecektim amaİstanbul’dan Malatya’yagelmem saat 23.00’ü bulurdu. Şimdi bugüne kısmet oldu. İnşallah hepimiz için moral akşamı olacak. 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir buçuk yıl geçti. Depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

             Hepsinin mekânı cennet olsun. Allah bir daha ne ülkemize ne de dünyada hiçbir ülkeye böyle bir facia yaşatmasın. Depremden sağ kurtulan herkese de çok çok geçmiş olsun. Allah’ın izniyle Malatya, bugünleri de atlatacak. Ayrıca geçmiş yıllarda dizi çekimi için 3 ay Malatya’da kaldım. O nedenle ben fahri bir Malatyalıyım. Burada akrabalarım da çok. Malatya’da böylesine coşkulu karşılanacağımı biliyordum” dedi. 

           Sanatçı Alişan’ın konuşmalarının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Alişan’a da kayısı ikram ederek, çiçek takdim etti. Başkan Sami Er, konsere katılan tüm hemşehrilerine iyi eğlenceler diledi. Akabinde Alişan, kendini dinlemek için Büyükşehir Belediye Binası Arkası Otopark Alanında dolduran binlerce kişiye sevilen şarkılarını söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN