Ağbaba Projelerini Tanıtacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya'yı ayağa kaldıracak projelerinin tanıtım toplantısını gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

       Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ayağa kaldıracak projelerinin tanıtım toplantısınıgerçekleştirecek.

       CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, belediye başkanı seçildiğinde Malatya’ya yapacağı çalışmaları içeren projelerin tanıtımını yapacak.

        Altyapıdan, ulaşıma, deprem konutları ile ilgili çalışmalardan, ekonomi, çözüm bekleyen esnafın sorunlarına, çiftçi ve hayvan üreticilerinin taleplerinden, spor, tarih ve kültürel değerlergibi konular üzerinde projelerini aktaracak olan Veli Ağbaba, Malatya’yı tekrar ayağa kaldırmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. 

       Depremin ardından ayrılmadan Malatya’nın tüm sorunlarını takip ettiğini belirten Ağbaba, 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde çalıştıklarını, konteyner kentleri, esnafları sürekli ziyaret ettiklerini , Malatyalıların sorunları dinleyip, çözümleri için girişimlerde bulunduklarını kaydetti. Veli Ağbaba, 29 Şubat Perşembe Günü Saat 11.00’de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek proje tanıtım toplantısına tüm Malatyalıları davet etti.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN