AK Parti İl ve İlçe Belediye Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi.

AK Parti Kızılcahamam İstişare Toplantısı öncesi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve İlçe Belediye Başkanları bir araya gelerek ön istişare etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       AK Parti belediye başkanları İstişare toplantısı Ankara Kızılcahamam da gerçekleştirildi. Başta 31 Mart Yerel Seçimler ve İl Başkanları hakkındaki görüş ve düşünceler masaya yatırılırken Malatya’dan ise AK Parti Malatya İl ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

         AK Parti Kızılcahamam İstişare Toplantısı öncesi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Beledye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve İlçe Belediye Başkanları bir araya gelerek ön istişare etmeleri dikkatlerden kaçmadı. 

           Daha sonra Malatya’dan katılan Belediye Başkanları AK Partinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldılar.

           Oldukça kapsamlı toplantıda, yerel yönetimlerin mevcut durumu ve geleceğe yönelik stratejileri üzerine derinlemesine görüş alışverişinde bulunduğu ve İl ve ilçe Başkanları hakkındaki görüş ve düşünceler masaya yatırıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN